• Jacobs κάψουλες espresso balance 20τεμ
  • Jacobs κάψουλες espresso balance 20τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJacobs

Jacobs κάψουλες espresso balance 20τεμ

Απολαύστε τη γευστική εμπειρία του Jacobs caps espresso 20τεμ balance, ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την πραγματική γεύση του καφέ στο άκρο των δαχτύλων σας. Αφεθείτε στην πλούσια και έντονη γεύση του και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να τη ζήσετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα το Jacobs caps espresso 20τεμ balance και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
32609
8711000556214
7,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ

Οι Lavazza κάψουλες Nespresso Crema e Gusto 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία γεύσης στον καφέ τους. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρουν οι κάψουλες Lavazza, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κορυφαίο καφετέρια. Απολαύστε την πλούσια κρέμα και την εκλεκτή γεύση του Crema e Gusto και αφεθείτε στη μαγεία του καφέ σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας με τις Lavazza κάψουλες Nespresso Crem
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Nescafe dolce gusto espresso macchiato κάψουλες 16τεμ

Εμπνευσμένος από την ισπανική κουλτούρα του καφέ, ο Cortado είναι ένας έντονος espresso, κυριολεκτικά «κομμένος» με ζεστό γάλα.

Απόλαυσε τα δυνατά του αρώματα και τις νότες των καβουρδισμένων αμυγδάλων και πέκαν, σε συνδυασμό με το κρεμώδες γάλα, και την πλούσια κρέμα στην κορυφή.

Τιμή 7,09 €

Nescafe dolce gusto lungo κάψουλες 16τεμ

Ο NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo είναι ένας απαλός, μέτρια καβουρδισμένος καφές, εντάσεως 6.

Όλος ο πλούτος των αρωμάτων ενός κλασικού espresso συγκεντρώνεται σε έναν πιο απαλό καφέ, που απλά σερβίρεται σε λίγο μεγαλύτερο φλυτζάνι (120ml), και ολοκληρώνεται με μια λεπτή μεταξένια κρέμα.

Απόλαυσε τις αρωματικές νότες καβουρδισμένου καφέ και βατόμουρου, , που χαρακτηρίζουν τα χαρμάνια από 100% Arabica με προέλευση από την Αιθιοπίας, τη Βραζιλίας και την Κολομβίας.

Τιμή 7,09 €
Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ

Οι κάψουλες Lavazza Nespresso Qualita Oro προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του καφέ που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική εμπειρία καφέ και να ανακαλύψετε την ποιότητα της Lavazza.
Κανονική τιμή 4,21 € Τιμή 4,07 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για όλη την οικογένεια 20τεμ

Οι ταχυεπίδεσμοι SEPTONA family αποτελούν τον σύμμαχό σας για την άμεση φροντίδα των καθημερινών μικροτραυματισμών. Διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Τιμή 0,97 €

Κτήμα Ζαχαριά μαλαγουζιά λευκός οίνος 750ml

Ο Κτήμα Ζαχαριά παρουσιάζει τον Μαλαγουζιά λευκό οίνο σε μια ποιοτική συσκευασία 750ml. Αυτός ο λευκός οίνος είναι φτιαγμένος από την ποικιλία Μαλαγουζιά, που είναι χαρακτηριστική για την εκλεκτή ποικιλία σταφυλιού.

Τιμή 7,32 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με ρόδο της αυγής 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Πήγασος μηλόξυδο 400ml

Το Πήγασος μηλόξυδο 400ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις συνταγές σας. Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του μηλόξυδου Πήγασος, θα αναβαθμίσετε κάθε πιάτο σας σε ένα εκπληκτικό γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε το Πήγασος μηλόξυδο 400ml τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική γεύση της φύσης!
Τιμή 0,82 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €