• Illy κάψουλες espresso lungo intenso 10τεμ
  • Illy κάψουλες espresso lungo intenso 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIlly

Illy κάψουλες espresso lungo intenso 10τεμ

ILLY. Η πιο απολαυστική εμπειρία γεύσης σε κάθε κύπελλο. Απολαύστε έναν εκλεπτυσμένο και δυνατό espresso με το ILLY CAPS ESPRESSO LUNGO (10τεμ.) - (INTENSO). Η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν έντονη γεύση και εκλεπτυσμένο άρωμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της ILLY στο σπίτι σας.
40793
8003753199009
5,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ

Οι κάψουλες Lavazza Nespresso Qualita Oro προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του καφέ που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική εμπειρία καφέ και να ανακαλύψετε την ποιότητα της Lavazza.
Κανονική τιμή 4,21 € Τιμή 4,07 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €

Jacobs κάψουλες espresso No8 lungo & intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Jacobs κάψουλες espresso balance 20τεμ

Απολαύστε τη γευστική εμπειρία του Jacobs caps espresso 20τεμ balance, ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την πραγματική γεύση του καφέ στο άκρο των δαχτύλων σας. Αφεθείτε στην πλούσια και έντονη γεύση του και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να τη ζήσετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα το Jacobs caps espresso 20τεμ balance και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 7,82 €

Nescafe dolce gusto espresso macchiato κάψουλες 16τεμ

Εμπνευσμένος από την ισπανική κουλτούρα του καφέ, ο Cortado είναι ένας έντονος espresso, κυριολεκτικά «κομμένος» με ζεστό γάλα.

Απόλαυσε τα δυνατά του αρώματα και τις νότες των καβουρδισμένων αμυγδάλων και πέκαν, σε συνδυασμό με το κρεμώδες γάλα, και την πλούσια κρέμα στην κορυφή.

Τιμή 7,09 €

Jacobs κάψουλες espresso No12 ristretto 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα princess 10τεμ

Τα αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα princess της Figo είναι ο απόλυτος τρόπος για να δώσετε μια μαγική νότα στην εμφάνισή σας. Με 10 διαφορετικά σχέδια πριγκίπισσας, αυτά τα επιθέματα θα σας κάνουν να νιώθετε σαν πραγματική πριγκίπισσα κάθε μέρα. Εφαρμόζονται εύκολα και είναι αδιάβροχα, κρατώντας το στυλ και τη λάμψη σας αναλλοίωτα. Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 1,45 €

Tulip fragola καραμέλες 1kg

Οι καραμέλες Tulip Fragola είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φράουλας. Αυτές οι καραμέλες συνδυάζουν την απολαυστική γεύση της φράουλας με τη γλυκύτητα των καραμελών, δημιουργώντας ένα νόστιμο γλυκό που μπορεί να απολαυστεί σαν σνακ ή ως γλυκό μετά το φαγητό.

Τιμή 5,86 €

Svim μαντολίνο πλαστικό

Το Svim μαντολίνο πλαστικό της εταιρίας Svim είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μουσικής! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μαντολίνο αυτό θα σας ενθουσιάσει με τον ήχο του και την άνεση που προσφέρει κατά την παιξίματος. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη μουσική εμπειρία σας!
Τιμή 4,35 €