• Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

47943
5011417552940
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 4ml

Το Finish Αρωματικό Πλυντηρίου Πιάτων 4ml Classic θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να μυρίζουν φρεσκάδα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά πιάτα με κάθε πλύση.
Τιμή 2,40 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball ultimate λεμόνι 16τεμ

Νέο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή ταμπλέτας Finish Quantum Ultimate. Βιοδιασπώμενη, 100% υδατοδιαλυτή μεμβράνη που δεν χρειάζεται ξετύλιγμα. Χάρη στη νέα της βελτιωμένη σύνθεση προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και λάμψη. Η νέα ευκολοδιάλυτη φόρμουλα είναι αποτελεσματική ακόμα και στα eco προγράμματα πλύσης. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη πρόπλυσης και εσείς απολαμβάνετε απίστευτη άνεση.

Η σκόνη απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες και τα ξεραμένα υπολείμματα, το Gel δρα ενάντια και στα πιο σκληρά λίπη ενώ το Powerball σε υγρή μορφή προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη.

Τιμή 4,11 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball classic 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball κλασικές 15 τεμαχίων είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα των πιάτων σας. Με μια μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας γίνονται λαμπερά και αψεγάδιαστα. Ξεχάστε τον κόπο του πλυσίματος και επιλέξτε την απόλυτη ποιότητα της Finish Powerball. Αποκτήστε τις ταμπλέτες Finish Powerball και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr

Ανανεωτική γεύση μέντας που ξυπνάει τις αισθήσεις σας με κάθε μασητό. Απολαύστε το φρέσκο ​​στόμα σας με τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr από την αξιόπιστη εταιρία Mentos. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τη φρεσκάδα σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 12,63 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό oil control refresh για λιπαρά μαλλιά & λιπαρή επιδερμίδα 360ml

Το ULTREX σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά είναι φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, προσφέροντας μια βαθιά, αλλά απαλή καθαριότητα. Με την καθημερινή χρήση, τα μαλλιά παραμένουν φρέσκα και ελεύθερα από λίπος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμή 3,21 €