• Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 10τεμ
  • Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 10τεμ

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 10τεμ

49933
5059001015723
1,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και λεία υφή στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και λάμψης, ενώ προστατεύει τα πιάτα σας από τις φθορές του χρόνου. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!

Τιμή 2,89 €

Berill υγρό πλυντήριου σε μορφή gel 50μεζ 1lt

Το Berill υγρό πλυντηρίου gel 50ml, 1lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Berill και της τεχνολογίας gel, το προϊόν μας εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Berill υγρό πλυντηρίου gel σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,03 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €

Roshen γκοφρέτα με κρέμα λεμόνι 216gr

Η Roshen γκοφρέτα με κρέμα λεμόνι 216gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στη γεύση του εξωτικού λεμονιού. Με την πλούσια κρέμα που αγκαλιάζει το τραγανό γκοφρέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τη γκοφρέτα Roshen τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της απόλαυσης!

Τιμή 1,69 €

Onassis φασόλια γίγαντες 280gr

Τα φασόλια γίγαντες "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια υψηλής ποιότητας και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν φασόλια γίγαντες που προσφέρουν γευστική και θρεπτική αξία.

Τιμή 1,47 €

Stamos τυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την παράδοση της γεύσης με την σύγχρονη ανάγκη για γρήγορη και εύκολη λύση για ένα γευστικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την και αφήστε τη γεύση της να σας κερδίσει!
Τιμή 4,89 €

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €