• Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr Mentos - 1
  • Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr Mentos - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMentos

Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr

Ανανεωτική γεύση μέντας που ξυπνάει τις αισθήσεις σας με κάθε μασητό. Απολαύστε το φρέσκο ​​στόμα σας με τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr από την αξιόπιστη εταιρία Mentos. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τη φρεσκάδα σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία!
19031
8003440975695
11,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen crazy bee ζελεδάκια με 6 φρούτα 1kg

Τα Roshen Crazy Bee είναι ζελεδάκια με γεύση από 6 διαφορετικά φρούτα. Πρόκειται για γλυκίσματα που παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,95 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 1kg

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 5,04 €
Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg Roshen - 1 Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος και περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Κανονική τιμή 5,95 € Τιμή 3,80 €
  • -2,15 €
  • -2,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1 Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml

Το στοματικό διάλυμα Oral-b Complete σε συσκευασία 2x500ml είναι ένα προϊόν που περιποιείται τη στοματική υγιεινή σας. Προσφέρει προστασία ενάντια στην τερηδόνα, προστασία των ούλων και απομάκρυνση της πλάκας. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, αφήνει το στόμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 5,77 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο Τόνος RIO mare είναι κονσερβοποιημένος με εξαιρετικό ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ο τόνος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής: τα 100 γραμμάρια περιέχουν 17 γραμμάρια πρωτεΐνης, πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και φωσφόρο. Ο κονσερβοποιημένος τόνος RIO mare περιέχει λιγότερο από 10% λίπος και δεν περιέχει υδατάνθρακες.

Τιμή 5,91 €

Agrino bistro ριζότο αυγολέμονο 200gr

Απολαύστε το νόστιμο και θρεπτικό ριζότο αυγολέμονο 200gr της Agrino! Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,55 €

Cera di cupra κρέμα προσώπου rosa 75ml

Με μοναδική και ασυναγώνιστη σύνθεση, την αυθεντική συνταγή ομορφιάς με αγνό κερί μέλισσας και με άλλα πολύτιμα προστατευτικά και θρεπτικά συστατικά.Καθηστερεί τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παραγοντες, όπως το κρύο, ο αέρας και οι ηλιακές ακτίνες. Για ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 2,02 €