• Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlos

Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml

Η Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml είναι το ιδανικό προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να είναι απόλυτα καθαρά. Η ισχυρή σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά. Με το Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml, η καθημερινή σας διαδικασία πλυσίματος πιάτων θα γίνει παιχνιδάκι!
17673
5202912006117
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 110τεμ

Οι Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ είναι η ιδανική λύση για άψογο καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε υπολείμματα φαγητού και λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τις Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν.
Τιμή 13,46 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel λεμόνι 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm

Ανανεωτικό, λαμπερό και πρωτότυπο, το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 8,5x13cm, αυτό το λαχανί ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και μοναδικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!
Τιμή 0,96 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 3,75 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με φουντούκια & σοκολάτα 180gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Βιολάντα μπισκότων soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη, γεμάτα με φουντούκια και σοκολάτα. Μια απόλαυση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα μπισκότα και θα σας κερδίσει με την υπέροχη γεύση της. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 1,94 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e606

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,40 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού