• Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 1lt
  • Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 1lt

48023
5204114251159
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml της εταιρίας Cillit Bang είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με τη δύναμη του χλωρίου, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα αποστειρώνει τις επιφάνειες για έναν υγιεινό χώρο. Αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας πίσω του, κάνοντας το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή ?
Τιμή 2,41 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml

Το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 400ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με μια μόνο ανάλαφρη ψεκαστική κίνηση, μπορείτε να απολυμάνετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, απομακρύνοντας τα βακτήρια και τους ιούς. Προστατεύστε την οικογένειά σας με το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο καθημερινά.
Τιμή 7,79 €
  • Πακέτο

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού πράσινο μήλο 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Spark καθαριστικό πατώματος με πράσινο σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος τομάτα τριμμένη φιάλη 680ml

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά

Τιμή 1,84 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ είναι η ιδανική λύση για την προστασία της υγείας σας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και αντιβακτηριδιακή δράση, αυτά τα μαντηλάκια θα σας προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τους μικροβίους να κερδίσουν - επιλέξτε τα Septona υγρά μαντηλάκια για μια ασφαλή και αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 1,68 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 240ml

Η λοσιόν οινοπνεύματος περιέχει αιθυλική αλκοόλη σε μεγάλο ποσοστό, νερό και κάποιες άλλες επιπλέον ουσίες κατάλληλες για το δέρμα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό και να καθαρίσει την πληγή και το τραύμα.

Τιμή 0,79 €

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 2,94 €

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 3,28 €