• Πακέτο
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml

Το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 400ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με μια μόνο ανάλαφρη ψεκαστική κίνηση, μπορείτε να απολυμάνετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, απομακρύνοντας τα βακτήρια και τους ιούς. Προστατεύστε την οικογένειά σας με το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο καθημερινά.
50812
3520134700017
7,79 €

Αντί για 7,85 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού πράσινο μήλο 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori άρωμα mirra 100ml

Ανατολιτικο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Πορτοκάλι, περγαμόντο και παιώνια. 

Μεσαίες νότες: Μύρο, κεχριμπάρι, βενζόη και οποπόναξ.

Νότες βάσης: Βανίλια, σανδαλόξυλο, μόσχος και κέδρος.

Τιμή 4,59 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο gardenia bliss 2x650ml

Αφρόλουτρο με vegan σύνθεση και άρωμα γαρδένιας, λευκών λουλουδιών και περγαμόντο. Περιέχει Πρεβιοτικά, Αλόη για καταπραϋντική δράση και βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,67 €

Anil χαρτί κουζίνας 650gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 2,30 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €