• Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
  • Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
  • Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
  • Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg

Το Arion food σπαγγέτι νο2 για παστίτσιο 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε το τέλειο παστίτσιο στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, το σπαγγέτι Arion food θα κάνει το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο και ελκυστικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
23735
5203159025299
4,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι No10 500gr

Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!

Τιμή 0,97 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Misko σπαγγέτι No7 500gr

Το Σπαγγέτι Νο 7 είναι λίγο πιο λεπτό ζυµαρικό από το Νο 6 γιά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο στην κουζίνα τους. Δοκιμάστε το σκέτο ή με τριμμενο τυρι και κοκκινη σαλτσα.

Τιμή 1,10 €

Misko κοφτό μισό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!

Τιμή 1,23 €

Misko σπαγγέτι No6 1kg

Το Misko σπαγγέτι No6 1kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα γεύματα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών της εταιρίας Misko και την αποτελεσματική μεθοδολογία παρασκευής, αυτό το σπαγγέτι θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποιότητά του. Αποκτήστε το Misko σπαγγέτι No6 1kg τώρα και απολαύστε το καλύτερο γεύμα που έχετε φτιάξει ποτέ!
Τιμή 2,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων spring 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Spring 210gr θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και ανανέωση για μήνες! Με τη μοναδική του τεχνολογία, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά αρωματικά υγρά. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες στην πλύση και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί! Αγοράστε το Lenor Unstoppables τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία της πλύσης σας!
Τιμή 4,85 €

Coca cola αναψυκτικό zero χωρίς ζάχαρη 6x1.5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η Coca‑Cola Zero είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν την υπέροχη αυθεντική γεύση της Coca‑Cola, χωρίς ζάχαρη και θερμίδες.

Τιμή 12,94 €
  • Πακέτο

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Πινέλο ξυρίσματος No917

Τα ξυριστικά πινέλα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα που φροντίζει την εμφάνισή του. Αυτά τα πινέλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν μια εξαιρετικά απαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος. Με τη χρήση ενός ξυριστικού πινέλου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλούσια και αφρώδη κρέμα ξυρίσματος και να απολαύσετε ένα άνετο και ομαλό ξύρισμα. Επιπλέον, τα ξυριστικά πινέλα είναι εύκολα στη χρήση και είναι ιδανικά για τη δημιουργία μιας πιο προσεγμένης εμφάνισης.

Τιμή 1,16 €

Servin χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Servin, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 1,27 €