• Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko κοφτό 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γεύση της παραδοσιακής μακαρονάδας με το Misko κοφτό 1kg. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Misko, απολαμβάνετε την αυθεντική γεύση της Ελληνικής κουζίνας στο σπίτι σας. Αφεθείτε στην απλότητα και την ποιότητα του Misko κοφτού και δημιουργήστε μοναδικές συνταγές που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας.
15995
5201010013126
3,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr σάλτσα demi glace αφυδατωμένη 1,2kg

Η αφυδατωμένη σάλτσα demi glace της Knorr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα. Με την υπογραφή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν επαγγελματίας chef. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 31,23 €

Arion food σπαγγέτι νο6 500gr

Το Arion food σπαγγέτι νο6 500gr είναι η τέλεια επιλογή για το επόμενο σας γεύμα! Με υψηλής ποιότητας συστατικά και μοναδική γεύση, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,79 €

Rummo intergrale penne rigate no66 500gr

Τα Rummo intergrale penne rigate no66 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας πέννες ολικής άλεσης. Με τη μοναδική τους γεύση και υφή, θα σας ταξιδέψουν στην παράδοση της ιταλικής κουζίνας. Απολαύστε τις Rummo penne rigate σε διάφορες συνταγές και αφήστε τις να σας κερδίσουν με τη μοναδική τους γεύση.
Τιμή 1,69 €

Melissa σπαγγετίνη No7 500gr

Το Σπαγγέτινι Νο7 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,04 €

Misko σπαγγέτι No10 1kg

Το Misko σπαγγέτι No10 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας συνταγές μακαρονιών. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία Misko, το σπαγγέτι αυτό θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το με την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 2,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Garnier micellar water καθαρισμού για ξηρές επιδερμίδες 400ml

Το Garnier micellar water καθαρισμού είναι η ιδανική λύση για τις ξηρές επιδερμίδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Garnier micellar water και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 5,49 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 125gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της εταιρίας Bingo. Η γέμιση κρέμας κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτό το νόστιμο γλυκό. Αποκτήστε τώρα τις Amaretti classic γκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο γεύμα σας.
Τιμή 1,60 €

PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με τη συνδυασμένη δράση του αλκοόλ και του λοσιόν, αυτή η μοναδική φόρμουλα θα σας προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 1,76 €

Ματίνα μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,13 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €