• Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 2
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 3
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 4
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 5
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 6
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 2
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 3
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 4
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 5
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml Schwarzkopf professional - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchwarzkopf professional

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

4481
5201395646919
2,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
1.  Προετοιμασία: Δεν συνιστάται να λουστείτε 24-28 ώρες πριν την εφαρμογή.
Φορέστε τα γάντια που εσωκλείονται.
Ανοίξτε το μπουκάλι με οξειδωτικό γαλάκτωμα (2) και αδειάστε όλο το περιεχόμενο σε ένα πλαστικό, γυάλινο ή πορσελάνινο μπολ.
– Για πολύ κοντά μαλλιά ή επόμενη εφαρμογή, αναμίξτε μόνο τη μισή ποσότητα της κρέμας βαφής και του οξειδωτικού γαλακτώματος.
– Αν τα μαλλιά σας είναι μακρύτερα από το ύψος του ώμου, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε 2 συσκευασίες Palette Mόνιμη Βαφή.
Ανοίξτε το πώμα του σωληνάριου της κρέμας βαφής (3), τοποθετήστε το ανάποδα, πιέστε για να τρυπήσει το σφραγισμένο στόμιο του και προσθέστε όλο το περιεχόμενο της Κρέμας Βαφής (3) στο μπολ με το οξειδωτικό γαλάκτωμα (2)
Αναμίξτε καλά με ένα πινέλο (μη χρησιμοποιήσετε μεταλλικά αντικείμενα), έως ότου έχετε ένα ομοιογενές μίγμα.
Καλύψτε τους ώμους σας με μια παλιά πετσέτα.
Για καλύτερο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το μίγμα άμεσα και μην κρατήσετε τυχόν υπόλοιπο.

2. Εφαρμογή:
2.1. Πρώτη εφαρμογή: (όλο το κεφάλι): Αυτή η εφαρμογή συνιστάται εάν βάφετε τα μαλλιά σας με μόνιμη βαφή για πρώτη φορά ή από την τελευταία φορά που βάψατε τα μαλλιά σας δεν υπάρχει ορατή ρίζα.
1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ το μίγμα ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά με ένα πινέλο, ξεκινώντας από τον αυχένα. Αφήστε απόσταση 2 εκατοστών από τη ρίζα. Απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά. Μετά εφαρμόστε το μίγμα και στις ρίζες με τον ίδιο τρόπο.
2. ΑΦΗΣΤΕ το μίγμα να ενεργήσει 30 λεπτά. Για τις ξανοιχτικές αποχρώσεις 6.68, 6.88, 7.65, 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει μεταξύ 30 και 45 λεπτών ανάλογα με το ξανοιχτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
(Για φθαρμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>.)

2.2 Επόμενες Εφαρμογές: Αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητή εάν: έχετε ήδη βάψη τα μαλλιά σας με μόνιμη βαφή και υπάρχει ορατή ρίζα, ή οι άκρες των μαλλιών σας είναι σκούρες ή σε κακή κατάσταση.
1.ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ το μίγμα με ένα πινέλο μόνο στις ρίζες, πάντα σε στεγνά μαλλιά. Δε συνιστάται να λούζετε τα μαλλιά σας 24 με 48 ώρες πριν τη βαφή.
2. ΑΦΗΣΤΕ το μίγμα με ένα πινέλο στις ρίζες, για 20 λεπτά (για μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>).Για τις ξανοιχτικές αποχρώσεις 6.68, 6.88, 7.65, 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει μεταξύ 30 και 40 λεπτών ανάλογα με το ξανθιστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.(Για φθαρμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>.)
3. ΑΠΛΩΣΤΕ το μίγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά, χρησιμοποιώντας μια αραιή χτένα.
4. ΑΦΗΣΤΕ τη βαφή για άλλα 10 λεπτά. Για τις ξανθιστικές αποχρώσεις 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει για άλλα 5 λεπτά.

3. Ξέβγαλμα: ΞΕΒΓΑΛΤΕ πολύ καλά τα μαλλιά, αφού τελειώσει ο χρόνος αναμονής, μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό.
Συμβουλή: Για ορατά ζωντανό χρώμα και λάμψη μεγάλης διάρκειας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη σειρά περιποίησης μαλλιών Gliss - σαμπουάν, conditioner και μάσκα - για βαμμένα μαλλιά.

4. Περιποίηση: Απλώστε τη Μάσκα Περιποίησης σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε τη να δράσει 2 λεπτά και μετά ξεβγάλετε πολύ καλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, φαινυλενοδιαμίνες (διαμινοτολουόλια), ρεσορκινόλη και αμμωνία.
Διαβάστε όλα τα συστατικά στο κάτω μέρος του κουτιού. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεπλύντε αμέσως αν το προϊόν έρθει σε επαφή με αυτά. Να μη χρησιμοποιείται για βάψιμο φρυδιών ή βλεφαρίδων. Μετά την εφαρμογή, ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά. Φοράτε κατάλληλα γάντια. Κάντε ένα προληπτικό τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν από κάθε βαφή (βλέπε φυλλάδιο οδηγιών χρήσης), ακόμα και αν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει χρωστικά προϊόντα. Θυμηθείτε λοιπόν να αγοράζετε το προϊόν 48 ώρες πριν τη χρήση. Εάν υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση ή εάν έχετε αμφιβολία, ζητήστε ιατρική συμβουλή, πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρωστικό προϊόν. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6

Η βαφή μαλλιών Syoss classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή δίνει ένα έντονο και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. Με τη Syoss classic σειρά, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό και διαχρονικό. Αποκτήστε τη δική σας βαθιά ξανθή απόχρωση και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo42 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο42 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν λαμπερό χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Με την εξαιρετική ποιότητα της Farcom, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. Ανανεώστε το look σας και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά με τη Farcom professional βαφή μαλλιών Νο42 60ml!
Τιμή 2,66 €

SYOSS ROOT RETOUCH ΒΑΦΗ SPRAY ΡΙΖΑΣ 120ML ANSATZ MAHAGONI

SYOSS ROOT RETOUCH ΒΑΦΗ SPRAY ΡΙΖΑΣ 120ML ANSATZ MAHAGONI είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που θέλετε να διορθώσετε γρήγορα και εύκολα τις ρίζες των μαλλιών σας. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το spray θα σας προσφέρει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν. Ξεχάστε τις ανεπιθύμητες γκρίζες ρίζες και αποκτήστε ένα φυσικό και λαμπερό χρώμα με το SYOSS ROOT RETOUCH ΒΑΦΗ SPRAY.
Τιμή 4,82 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 3.76 καστανό σκούρο σοκολατί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No8.1 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,18 €

Σωσάκι με καπάκι 120ml 4oz 50τεμ

Το Σωσάκι με καπάκι 120ml 4oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδρομή ή μπάρμπεκιου. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε κάθε στιγμή των εξόδων σας!
Τιμή 1,76 €

Rummo conchiglie rigate no42 500gr

Η Rummo conchiglie rigate no42 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη παστα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Rummo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια νόστιμη γεύση που θα σας κάνει να επιστρέψετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τη Rummo conchiglie rigate no42 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,59 €

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,76 €