• Sidirela φωλια ασημι inox 4τεμ
  • Sidirela φωλια ασημι inox 4τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela φωλια ασημι inox 4τεμ

Ανακαλύψτε το μοναδικό σετ Sidirela φωλιά ασημένια inox 4 τεμαχίων και δώστε στο σπίτι σας μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνο design, αυτό το σετ θα συνδυαστεί αρμονικά με τη διακόσμησή σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενούμενο. Αποκτήστε το Sidirela φωλιά ασημένια inox 4 τεμαχίων τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ!
20047
5203642116398
0,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βαρελι τροφιμων 14lt με χερουλι

Ανανεωμένος σχεδιασμός και μεγαλύτερη χωρητικότητα από ποτέ! Το βαρέλι τροφίμων 14lt με χερούλι είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με ανθεκτική κατασκευή και εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα γίνει ο ανανεωμένος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα σε κάθε χρήση!
Τιμή 4,18 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €

Uniglass βεντούζα ποτήρι γυάλινο 33001 15cl 6τεμ

Η Uniglass βεντούζα ποτήρι γυάλινο 33001 15cl 6τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε περίσταση. Κομψό και λειτουργικό, αυτό το σετ 6 τεμαχίων θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό σχεδιασμό του. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα, χάρη στην Uniglass βεντούζα ποτήρι γυάλινο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα διάσταση στην εμπειρία σας!
Τιμή 5,67 €

Alufix αντικολλητικό χαρτί 8m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,11 €

Κωστής πινέλο σιλικόνης

Οι πινέλοι σιλικόνης της εταιρίας Κωστής είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε μακιγιάζ! Με τη μοναδική τους σχεδίαση και ποιότητα, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πινέλο σιλικόνης Κωστής και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Oreo crunchy bites dipped 110gr

Απολαυστικές τραγανές μπουκιές OREO με επικάλυψη σοκολάτας, για να μπορείς να τις απολαμβάνεις παντού!

Τιμή 2,06 €

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 1,95 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια πορτοκάλι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα πορτοκάλι. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!
Τιμή 2,52 €

Monster ενεργειακό ποτό absolutely zero 500ml

Monster Absolutely Zero με βιταμίνες Β και καφεΐνη για να μειώσετε την κούραση, να αυξήσετε την εγρήγορση. Χωρίς ζάχαρη με γεύση αλμυρή γλυκιά και επίγευση φρούτων.

Τιμή 1,26 €