• Κωστής πινέλο σιλικόνης
  • Κωστής πινέλο σιλικόνης
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚωστής

Κωστής πινέλο σιλικόνης

Οι πινέλοι σιλικόνης της εταιρίας Κωστής είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε μακιγιάζ! Με τη μοναδική τους σχεδίαση και ποιότητα, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πινέλο σιλικόνης Κωστής και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
19273
5203238010130
1,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava terrestrial πλάστης ξύλινος με χερούλι σιλικόνης 45,5cm

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της φύσης με το Nava terrestrial πλάστης ξύλινος με χερούλι σιλικόνης 45,5cm. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό design, αυτός ο πλάστης θα σας βοηθήσει στην καλλιέργεια του κήπου σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στον κήπο σας!
Τιμή 7,98 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Tns πλάστης bamboo 3x40cm

Το προϊόν είναι ένας πλάστης από μπαμπού διαστάσεων 3x40cm. Ο πλάστης αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες όπως το κοψιμο, το στράγγισμα ή το σερβίρισμα τροφίμων. Η φυσική υλικό του μπαμπού το καθιστά ανθεκτικό και αντιβακτηριδιακό, καθιστώντας το ιδανικό για την κουζίνα.

Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

D & D φίλτρο απορροφητήρα No60

Το φίλτρο απορροφητήρα D & D No60 είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για τον απορροφητήρα σας. Είναι σχεδιασμένο για να απορροφά και να κρατά τα ανεπιθύμητα σωματίδια και οσμές από την κουζίνα σας, διασφαλίζοντας έναν καθαρό αέρα και ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο σας.

Τιμή 0,39 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Ινδία βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η Ινδία βανίλια κασετίνα 30τεμ είναι ένα μοναδικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της βανίλιας από την Ινδία σε μια πρακτική και στιλάτη κασετίνα 30 τεμαχίων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις απολαύσεις σας με αυτό το μοναδικό προϊόν!
Τιμή 2,51 €

SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ)

Το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ, θα δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
Τιμή 1,97 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €