• Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No305 Δ:31
  • Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No305 Δ:31
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No305 Δ:31

Πιάτο, της εταιρίας Cyclops, σε καφέ χρώμα. Eίναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

7119
5202707988451
1,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Πιάτο, της εταιρίας Cyclops, σε καφέ χρώμα. Eίναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Et plast γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 20x18,5cm

Η γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 20x18,5cm της ET Plast είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και το χρώμα μόκα, θα προσθέσει μια αίσθηση ζεστασιάς και φινέτσας στο σπίτι σας. Η ποιότητα κατασκευής της ET Plast εγγυάται τη μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα της γλάστρας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για όλα τα είδη φυτών. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτήν την όμορφη γλάστρα της ET Plast κ
Τιμή 1,69 €

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm

Ζωηρά χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός χαρακτηρίζουν το πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας καμέλια & ανθρακί 16x2cm της εταιρίας ET Plast. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Αναδείξτε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό πιάτο για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 0,51 €

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm

Το πιάτο γλάστρας της ET PLAST είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 17x17cm και το όμορφο χρώμα μόκα, αυτό το τετράγωνο πιάτο θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
Τιμή 0,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos candor υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 500ml

Το Flos candor είναι το ιδανικό υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με την ειδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει λαμπερά αποτελέσματα και απομακρύνει αποτελεσματικά τους υπολείμματα τροφών. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα πιάτα σας είναι πεντακάθαρα. Αποκτήστε το Flos candor τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 3,92 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Endless είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με τα 160 φύλλα τους και το μέγεθος 30x30cm, προσφέρουν ατελείωτη απορρόφηση και απαλότητα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα της Endless σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,28 €

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 10τεμ

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Τιμή 1,28 €