• Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm
  • Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 25cm

Πλάτος: 25cm

Ύψος: 24cm

12456
5201856311035
2,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No460 Μ:60,20 Π:24,50 Υ:20

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No460 είναι η ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με διαστάσεις Μ:60,20 Π:24,50 Υ:20, αυτή η ζαρτινιέρα προσδίδει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς και εκλεπτυσμένου στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και διαχρονική. Απογειώστε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με αυτήν την υπέροχη ζαρτινιέρα και απολαύστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
Τιμή 4,27 €

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 20x18,5cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 20cm

Πλάτος: 20cm

Ύψος: 18.5cm

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko λαζάνια 500gr

Τα μακαρόνια MISKO Λαζάνια μοιάζουν με σπαγγέτι αλλά είναι πιο πλατιά και φαρδιά και γι'αυτό έχουν διαφορετικό χρόνο βρασμού, αλλά και διαφορετική γεύση. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος τους είναι από τα πιο νόστιμα και χορταστικά είδη ζυμαρικών. Τρώγονται με οποιαδήποτε σαλτσα, αλλά συνηθίζονται περισσότερο με θαλασσινα ή ακόμη και σε σαλατα με λαχανικα.

Τιμή 1,27 €

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 διαφανές 130ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με στυλ και ποιότητα. Με διαφανές σχεδιασμό και χωρητικότητα 130ml, αυτά τα 50 ποτήρια θα κάνουν την κάθε σας παραγγελία μια απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 0,44 €

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για το μπάνιο spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €