• Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm
  • Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm

Το πιάτο γλάστρας της ET PLAST είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 17x17cm και το όμορφο χρώμα μόκα, αυτό το τετράγωνο πιάτο θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
41108
5201856233122
0,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 20x18,5cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 20cm

Πλάτος: 20cm

Ύψος: 18.5cm

Τιμή 1,69 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα λαδί. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg

Το Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες 1kg είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για υγιή και γευστικά νόστιμα κηπευτικά. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι οι τομάτες και οι πιπεριές σας θα είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αποκτήστε το Velto σήμερα και απολαύστε τον καρπό της εργασίας σας στον κήπο σας!
Τιμή 2,10 €

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 25,5x17,5cm 4,5lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 25,5x17,5cm 4,5lt σε γκρι χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Tns, αυτή η γλάστρα θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 8,66 €

Velto λίπασμα ανάπτυξης κρυσταλλικό για όλα τα πράσινα φυτά 500gr

Το Velto λίπασμα ανάπτυξης κρυσταλλικό για όλα τα πράσινα φυτά 500gr της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας την ανάπτυξη που χρειάζονται. Με την εξειδικευμένη του φόρμουλα, το Velto λίπασμα εξασφαλίζει ότι τα φυτά σας θα αναπτύσσονται υγιή και γερά, με πλούσιο πράσινο χρώμα και εντυπωσιακά άνθη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον κήπο σας γεμάτο ζωή και ομορφιά!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Μύλοι Αγίου Γεωργίου ξηρή μαγιά 3x8gr

Η νέα Ξηρή Μαγιά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ζυμώματος στο σπίτι και το γεμίζει με αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού και πολλών ακόμα αρτοσκευασμάτων! Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις συνταγές ζύμης που απαιτείται η χρήση μαγιάς. Δοκιμάστε τη στη συνταγή του ψωμιού σας χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό τριών αλεύρων, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσης, Ζυμωτό και Ολικής των Μύλων Αγίου Γεωργίου για να απογειώσετε την γεύση του! Δεν χρειάζεται διάλυση και χρησιμοποιείται κατευθείαν στο αλεύρι!

Τιμή 1,04 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,29 €

Καρυδα μεγαλη 20x70gr, λευκη βαζο

Η Καρύδα Μεγάλη 20x70gr σε λευκό βάζο είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση της καρύδας σε κάθε δόση και απογειώστε τις γεύσεις σας. Με την Καρύδα Μεγάλη 20x70gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 19,02 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 1lt

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 6,32 €

Atropia Prisma ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Atropia είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,62 €