• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm

Ζωηρά χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός χαρακτηρίζουν το πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας καμέλια & ανθρακί 16x2cm της εταιρίας ET Plast. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Αναδείξτε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό πιάτο για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
27015
5201856241165
0,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm

Η γλάστρα ανθεί με το χρώμα του χάλκινου μπρονζέ να αντανακλά το φως του ήλιου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λαμπερό στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις 27x27x50cm και χωρητικότητα 26lt, αυτή η τετράγωνη γλάστρα από την ET PLAST είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά και να διακοσμήσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησ
Τιμή 10,78 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No451 47x19cm

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα με διαστάσεις 47x19cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι! Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στις στιγμές σας με την οικογένεια και τους φίλους. Αναβαθμίστε την σερβιριστική σας εμπειρία με τη ζαρτινιέρα Κύκλωψ και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 1,14 €

Velto θειικός σίδηρος κρυσταλλικός για υγιή φυτά 1kg

Αυτό το κρυσταλλικό θειικός σίδηρος της Velto είναι το ιδανικό προϊόν για υγιή φυτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 2,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Pom pon eyes & face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για όλες τις επιδερμίδες 2x20τεμ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, είναι ειδικά μελετημένα για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρουν στο δέρμα τριπλή δράση: 1. Αφαιρούν αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ. 2. Περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 3. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Τιμή 2,98 €

Vileda αλουμινόχαρτο 25m

Το Vileda αλουμινόχαρτο 25m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε τις ανεπιθύμητες λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Vileda αλουμινόχαρτο 25m σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 5,80 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 65x85cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy διαστάσεων 65x85cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με ποιοτική κατασκευή και ανθεκτικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστη τιμή!
Τιμή 0,74 €

Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα ανδρικό περιποιημένο look. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και παρέχει ένα ανδρικό άρωμα με την υπογραφή του Old Spice. Αποκτήστε καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά με το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml.
Τιμή 3,79 €

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% 1kg

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% σε συσκευασία 1kg είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για τη διατροφή σας. Το αλεύρι ολικής άλεσης διατηρεί όλα τα συστατικά του αλέσματος του σιταριού, περιλαμβάνοντας το κέλυφος, προσφέροντας έτσι υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,54 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού