• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 28x3cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 28x3cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 28x3cm

Πιάτο, της εταιρίας Et Plast, σε απόχρωση μπρούτζου. Είναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με διάμετρο 28cm.

12471
5201856311288
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του μαγειρέματος. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υψηλής ποιότητας ζαρτινιέρα και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,27 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo304 27,7cm

Το ανθρακί πιάτο Κύκλωψ Νo304 27,7cm είναι η ιδανική επιλογή για το τραπέζι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε φαγητό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο φαγητό!
Τιμή 0,85 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No334 Δ:35 Υ:29 LT:15

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό.

Τιμή 3,38 €

Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No480 Μ:82 Π:36 Υ:30,5

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No480 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν για τον κήπο τους. Με διαστάσεις Μ:82, Π:36, Υ:30,5, αυτή η ζαρτινιέρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα φυτά σας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει μια αίσθηση φινέτσας και στυλ στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε την Κύκλωψ ζαρτινιέρα τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 13,85 €

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 20x18,5cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 20cm

Πλάτος: 20cm

Ύψος: 18.5cm

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό πορτοκαλάδα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους απολαμβάνουν την αγαπημένη γεύση της πορτοκαλάδας. Με τον φυσικό χαρακτήρα του πορτοκαλιού, αυτό το αναψυκτικό προσφέρει μια διαδραστική και απολαυστική εμπειρία που μπορεί να απολαμβάνεται καθημερινά.

Τιμή 0,41 €

Green αναψυκτικό cola χωρίς ζάχαρη με stevia 1,5lt

Η Green Cola 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αναψυκτική με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και θερμίδες. Με τη φυσική της γεύση και την αναζωογονητική της δροσιά, η Green Cola 1,5lt θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ευχαριστημένοι κάθε φορά που την απολαμβάνετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,36 €

ΙΟΝ σοκοφρετάκια φουντουκιού μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,19 €

Ελιές Θάσου θρούμπα 250gr

Οι Ελιές Θάσου θρούμπα 250γρ προέρχονται από τον εδάφιο της Θάσου, μιας καταπράσινης νησίδας στο Βόρειο Αιγαίο. Το ξεχωριστό οικοσύστημα της περιοχής συντελεί στη δημιουργία μοναδικής γεύσης στις ελιές μας.

Τιμή 2,25 €