• Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No300 Δ:13,80
  • Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No300 Δ:13,80
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No300 Δ:13,80

Πιάτο γλάστρας Cyclops Τερακότα Νο 300.

Διάμετρος Ø: 13.8 cm

7108
5202707991406
0,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Velto χηλικός σίδηρος σε σκόνη για θεραπεία κιτρινισμάτων 50gr

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερό δέρμα με το Velto χηλικό σίδηρο σε σκόνη για θεραπεία κιτρινισμάτων 50gr. Αγοράστε το τώρα και αποκτήστε την απόλυτη λύση για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα!
Τιμή 2,61 €

Γλάστρα με πιάτο style No1 30x16x14m

Η γλάστρα με πιατο style νο1 30x16x14cm είναι ένα μοντέρνο και κομψό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις της να είναι 30x16x14cm, αυτή η γλάστρα είναι ιδανική για την τοποθέτηση φυτών και λουλουδιών σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Απογειώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτήν τη μοντέρνα γλάστρα και αφήστε τους επισκέπτες σας άφωνους με το στυλ και την κομψότητά της.
Τιμή 3,43 €

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No302 Δ:21,50

Το Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No302 Δ:21,50 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, θα προστατεύσει τις γλάστρες σας και θα προσδώσει μια ιδιαίτερη νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα!

Τιμή 0,54 €

Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg

Το Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες 1kg είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για υγιή και γευστικά νόστιμα κηπευτικά. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι οι τομάτες και οι πιπεριές σας θα είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αποκτήστε το Velto σήμερα και απολαύστε τον καρπό της εργασίας σας στον κήπο σας!
Τιμή 2,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης με ξύλινη λαβή 8,7cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της φύσης και των εξορμήσεων. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με την άνετη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους εργασία στον εξωτερικό χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Nava terrestrial μαχαίρι επάλειψης για τις επόμενες περιπέτειές σας!
Τιμή 1,58 €

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €

Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg

Η Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg είναι η ιδανική επιλογή για το μπάρμπεκιου σας! Απολαύστε τη γεύση του φαγητού σας ψημένου σε αυτήν την ποιοτική μπρικέτα άνθρακα, που θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg και να αναβιώσετε τις αισθήσεις του καλοκαιριού στο μπαλκόνι ή την αυλή σας!
Τιμή 19,01 €

Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ

Το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτό το σετ 4 τεμαχίων προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του, το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ θα κάνει την κουζίνα σας πιο οργανωμένη και λειτουργική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτι?
Τιμή 3,74 €