• Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 2x750ml
  • Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 2x750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKlinex

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 2x750ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

14890
8720182170187
3,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
<5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο, μη ιονικά τασιενεργά, κατιονικά τασιενεργά, σαπούνι, άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: υποχλωριώδες νάτριο 4,5g / 100g.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
Προκαλεί σοβαρά δερματικά και οφθαλμικές βλάβες. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο).
Μακριά από παιδιά.
Δερματικά εγκαυματα
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS AE, Λεωφόρος Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά − Τηλ: 210 6304500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 72τεμ

Τα DETTOL ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 72wipes POWER & PURE BATHROOM είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του μπάνιου σας. Με την ισχυρή τους σύνθεση, αφαιρούν τα λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, αφήνοντας ένα φρέσκο και απολυμασμένο αποτέλεσμα. Με τα DETTOL ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, το μπάνιο σας θα λάμψει και θα μυρίζει υπέροχα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο μπάνιο σας!
Τιμή 1,86 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη λεμόνι 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με πράσινο μήλο 30τεμ

Τα Dettol μαντηλάκια με άρωμα Green Apple είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική φρουτώδη αίσθηση του πράσινου μήλου, αφήνουν το δέρμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Ελαφριά, εύχρηστα και απολυμαντικά, τα Dettol μαντηλάκια είναι ο τέλειος σύμμαχος για την προστασία σας και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί!
Τιμή 1,87 €
Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 750ml

Χλωρίνη με παχύρευστη σύνθεση που απολυμαίνει τις επιφάνειες σε όλο το σπίτι και προστατεύει από το 99,9% των μικροβίων!

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Spark spray χλωροκαθαριστικό 750ml

Το καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 1,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτά τα sticks θα κάνουν τη γάτα σας να λατρέψει το φαγητό της και θα της προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αποκτήστε τα τώρα και δείτε τη χαρά στα μάτια της αγαπημένης σας γάτας!
Τιμή 1,55 €

Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Η αρπα σαρδέλα σε φυτικό λάδι είναι ένα δημοφιλές ελληνικό προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που έχουν πιαστεί στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι σαρδέλες καθαρίζονται και στη συνέχεια τις βράζουν και τις αποξηραίνουν, προτού τις βάλουν σε βαζάκι μαζί με φυτικό λάδι, αλάτι και άλλα μυρωδικά.

Τιμή 1,04 €

Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Χαρά, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 1,34 €

Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr

Το Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr αναφέρεται σε ένα ρολό κέικ που έχει ελβετική επιρροή και περιέχει γέμιση κακάο. Ο ρολός κέικ είναι ένα είδος γλυκού, που συνήθως αποτελείται από μαλακό κέικ που τυλίγεται γύρω από μια γεμάτη γέμιση.

Τιμή 1,59 €
Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml
Περιορισμένη προσφορά!

Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml

Απολαύστε την εξωτική γεύση του Arizona μαύρου τσαγιού ρόδι 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη φρεσκάδα του ροδιού και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml τώρα και ανακαλύψτε την τέλεια αναζωογονητική απόλαυση που προσφέρει.
Κανονική τιμή 0,95 € Τιμή 0,87 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €