• Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 1
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 2
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 3
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 4
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 5
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 6
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 1
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 2
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 3
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 4
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 5
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml Tesori - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
24701
8008970055237
3,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καλοκαιρινή αύρα. Απολαύστε τη μαλακότητα και την αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Lenor, το απόλυτο αξεσουάρ για το ντύσιμό σας.
Τιμή 28,34 €

Soft μαλακτικό ρούχων olio di argan 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων Olio di Argan 40μεζ σε συσκευασία 3lt είναι ένα προϊόν που περιέχει έλαιο αργκάν, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Το μαλακτικό αυτό ρούχων θα δώσει μια μοναδική αίσθηση μαλακίας στα ρούχα σας, ενώ θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα αργκάν. Ιδανικό για τη φροντίδα των ρούχων σας και για να τα κρατήσετε απαλά και φρέσκα.

Τιμή 3,21 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μύρτιλο και μωβ ορχιδέα 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Η απίστευτη σύνθεση του με μύρτιλο και μωβ ορχιδέα θα σας μαγέψει με το άρωμά του και θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Cajoline σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση.
Τιμή 2,18 €
Endless μαλακτικο 2lt secret garden | MrPanda.gr
Περιορισμένη προσφορά!

Endless μαλακτικό aroma boost secret garden 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt Secret Garden είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η μυστική φόρμουλα του προϊόντος θα αφήσει ένα απαλό άρωμα κήπου στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Endless μαλακτικό 2lt Secret Garden τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Κανονική τιμή 3,77 € Τιμή 3,47 €
  • -0,30 €
  • -0,30 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt της εταιρίας Flos είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με έναν απαλό και διακριτικό τρόπο. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αποσμητικό σώματος spray wild space 150ml

Το Axe body spray wild space 150ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το μοναδικό του άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι σίγουρα θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια φρέσκια αίσθηση που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Μην το χάσετε!
Τιμή 2,56 €

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η Agrifreda προσφέρει την πραλίνα φουντουκιού Chocofreda σε συσκευασία 1kg. Η πραλίνα αυτή περιέχει νόστιμα κομματάκια φουντουκιού επικαλυμμένα με λαχταριστή σοκολάτα. Ιδανική για επιδόρπιο ή σνακ όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 4,20 €

Lux σαπούνι velvet touch 80gr

Σαπούνι Velvet Glow με άρωμα από νότες λευκών λουλουδιών όπως γιασεμί & γλυκερίνη για απαλό και αρωματικό δέρμα.

Τιμή 0,41 €