• Zebra maliva χαρτί υγείας romance 3φυλλο 10τεμ Zebra - 1
  • Zebra maliva χαρτί υγείας romance 3φυλλο 10τεμ Zebra - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra maliva χαρτί υγείας romance 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί Soft Care

10 ρολά 3φυλλα

Με εύκολο άνοιγμα

Αρωματισμένο

3002
3800090304852
2,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Το χαρτί υγείας 3φυλλο προσφέρει αξιοπρεπή απορροφητικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και καλύπτει τις ανάγκες πολλών χρηστών.

Πριν την αγορά, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε την ποιότητα του χαρτιού υγείας, την απαλότητα, την απορροφητικότητα και τις διαστάσεις των ρολλών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επίσης, να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας για να επιλέξετε το κατάλληλο χαρτί υγείας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fun baby χαρτι ρολλο υγειας 3φυλλο 10x80gr

Το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας 3φύλλο 10x80gr είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας με το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας!
Τιμή 2,37 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 319 διπλά φύλλα

Μικτό Βάρος: 125gr /ρολό

Μήκος: 35m /ρολό

Ύψος: 9,8cm

Τιμή 15,23 €

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου soft 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Arion food βανίλια 5x0,3gr

Η βανίλια Arion food 5x0,3gr είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με την απαλή της γεύση και το άρωμα που αγκαλιάζει κάθε γωνιά της κουζίνας σας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας συντροφεύει σε κάθε σας μαγειρική περιπέτεια.
Τιμή 0,35 €

Jacobs κάψουλες espresso No12 ristretto 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,18 €