• Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr
  • Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr

Το Endless hotel line χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε ξενοδοχείο ή επιχείρηση. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και διπλό φύλλο, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρήση και απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αποκτήστε το Endless hotel line χαρτί υγείας τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που προσφέρετε.
28440
5202995009616
18,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χαρτί υγείας Hotel Line από την Endless. Απαλό, λευκό, ανθεκτικό, απορροφητικό.  Ιδανικό για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.

44m ανά ρολό

100% Υδατοδιαλυτό

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Red rose χαρτί υγείας 2φυλλο 8x145gr
Περιορισμένη προσφορά!

Red rose χαρτί υγείας 2φυλλο 8x145gr

Το Red Rose χαρτί υγείας είναι 2φυλλο και έχει βάρος 145gr ανά φύλλο. Η συσκευασία περιέχει 8 ρολλά και η διάσταση του κάθε φύλλου είναι 8x145gr.
Κανονική τιμή 3,67 € Τιμή 3,42 €
  • -0,25 €
  • -0,25 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €

Zebra maliva χαρτί υγείας romance 3φυλλο 4τεμ

Το Zebra maliva χαρτί υγείας romance 3φυλλο 4τεμ είναι το τέλειο προϊόν για την καθημερινή σας ρουτίνα υγιεινής. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώσετε την άνεση και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε το Zebra maliva χαρτί υγείας romance τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία υγιεινής!
Τιμή 1,14 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός μάνγκο 1lt Ρέα χυμός μάνγκο 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Ρέα χυμός μάνγκο 1lt

Αναζωογονητικός, φρουτώδης χυμός μάνγκο 1lt από την Ρέα. Απολαύστε τον φρέσκο, εκλεπτυσμένο γευστικό κόσμο του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Με τον μοναδικό συνδυασμό γλυκών και ξινών νοτών, αυτός ο χυμός θα σας ταξιδέψει στις τροπικές παραλίες με κάθε γουλιά. Απολαύστε τον δροσιστικό Ρέα χυμό μάνγκο 1lt και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Κανονική τιμή 1,39 € Τιμή 1,31 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Ματίνα σκόρδο γκρανουλέ 55gr

Σκόρδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 2,12 €

King χαρτί κουζίνας έξτρα απορροφητικό 320gr

Χαρτί κουζίνας, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 320gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,10 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €

Tulip fragola καραμέλες 1kg

Οι καραμέλες Tulip Fragola είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φράουλας. Αυτές οι καραμέλες συνδυάζουν την απολαυστική γεύση της φράουλας με τη γλυκύτητα των καραμελών, δημιουργώντας ένα νόστιμο γλυκό που μπορεί να απολαυστεί σαν σνακ ή ως γλυκό μετά το φαγητό.

Τιμή 5,86 €