• Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ
  • Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

3007
3800090304012
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Το χαρτί υγείας 3φυλλο προσφέρει αξιοπρεπή απορροφητικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και καλύπτει τις ανάγκες πολλών χρηστών.

Πριν την αγορά, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε την ποιότητα του χαρτιού υγείας, την απαλότητα, την απορροφητικότητα και τις διαστάσεις των ρολλών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επίσης, να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας για να επιλέξετε το κατάλληλο χαρτί υγείας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr

Το Endless hotel line χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε ξενοδοχείο ή επιχείρηση. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και διπλό φύλλο, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρήση και απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αποκτήστε το Endless hotel line χαρτί υγείας τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που προσφέρετε.
Τιμή 18,10 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 319 διπλά φύλλα

Μικτό Βάρος: 125gr /ρολό

Μήκος: 35m /ρολό

Ύψος: 9,8cm

Τιμή 15,23 €

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft 1τεμ Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft 1τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne sensitive soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε τώρα την Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Κανονική τιμή 1,60 € Τιμή 1,50 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Milka μπισκότα σάντουιτς με σοκολάτα 260gr

Τα Milka μπισκότα σάντουιτς με σοκολάτα 260gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την απαλή σοκολάτα Milka στο εσωτερικό τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε σε ένα γλυκό όνειρο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,08 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Condito μουστάρδα wholegrain 1,5kg

Η Condito μουστάρδα wholegrain 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας. Με την πλούσια γεύση της wholegrain μουστάρδας, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τη Condito μουστάρδα wholegrain 1,5kg σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μοναδικό προϊόν που δεν θα σας απογοητεύσει.

Τιμή 8,93 €