• I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr I Love Paper - 1
  • I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr I Love Paper - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςI Love Paper

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
17334
8888888830030
2,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,03 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr

Το Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr είναι ένα προϊόν που περιέχει δύο ρολλά χαρτιού υγείας με δύο φύλλα και βάρος 150γραμμάρια το καθένα. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην τουαλέτα ή σε άλλους χώρους όπου χρειάζεται χαρτί υγείας. Το διπλό φύλλο προσφέρει περισσότερη απορρόφηση και απαλότητα στην χρήση. Είναι ένα πρακτικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιους χώρους.
Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ Agnotis - 1 Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ Agnotis - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 37gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 0,76 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss 50 m

Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος Essential Floss, βοηθά τα ούλα και τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή.

Τιμή 1,72 €

Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ

Τα Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με τον απαλό χαμομήλι, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Απορροφητικά και απαλά, είναι ο συνοδός που χρειάζεστε σε κάθε μωρομάντηλο. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 2,89 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €