0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 281 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Επαγγελματικά ρολά υγείας 670gr για χρήση σε συσκευές συστημάτων υγιεινής Center Pull.

Από λευκασμένο χημικό πολτό.

140m/ρολό – 2φυλλο – Ύψος ρολού 13,7 εκ. 6 ρολά ανά συσκευασία.

Διαθεσιμότητα: 405 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 774 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 286 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 90 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας Hotel Line από την Endless. Απαλό, λευκό, ανθεκτικό, απορροφητικό.  Ιδανικό για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.

44m ανά ρολό

100% Υδατοδιαλυτό

Διαθεσιμότητα: 102 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 51 Σε απόθεμα

Το μοναδικό Kleenex Capitonne είναι εξαιρετικά απαλό & απορροφητικό χαρτί υγείας με θήκες αφράτου πάχους σε σχήμα διαμαντιού.

Διαθέτει 155 διπλά φύλλα ανά ρολό.

Διαθεσιμότητα: 636 Σε απόθεμα

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

2,26 € 1,75 € -0,51 €
Διαθεσιμότητα: 2366 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας