• Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με αμύγδαλο 2,5kg
  • Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με αμύγδαλο 2,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαΐτογλου

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με αμύγδαλο 2,5kg

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό Χαΐτογλου μακεδονικό χαλβά με αμύγδαλο 2,5kg! Μια απόλαυση που θα σας ταξιδέψει στην παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του!
15826
5201049111114
19,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food χαλβάς με βανίλια 2,5kg

Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου χαλβά με βανίλια από την Arion food! Με τον μοναδικό συνδυασμό γεύσης και ποιότητας, αυτός ο χαλβάς 2,5kg θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τον απολαύσετε σε κάθε δείπνο. Αγοράστε τώρα το Arion food χαλβάς με βανίλια και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 17,19 €

Arion food χαλβάς με αμύγδαλα 400gr

Ο χαλβάς με αμύγδαλα της Arion Food είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό με γεύση αμυγδάλου και μέλι. Είναι κατασκευασμένος με ποιοτικά υλικά και έχει βελούδινη υφή που λιώνει στο στόμα. Έχει βάρος 400gr και είναι ιδανικός για επιδόρπιο ή σνακ. Απολαύστε τον χαλβά με αμύγδαλα της Arion Food και απολαύστε μια γεύση παράδοσης και ποιότητας.

Τιμή 3,13 €

Arion food χαλβάς με κακάο 2,5kg

Ο Arion food χαλβάς με κακάο 2,5kg είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό. Η πλούσια γεύση του κακάο συνδυάζεται με την τραγανή υφή του χαλβά, δημιουργώντας ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Απολαύστε τον Arion food χαλβά με κακάο 2,5kg και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 17,70 €

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με φυστίκι 2,5kg

Αφράτος μακεδονικός χαλβάς με γεύση φυστικιού, ιδανικός για να απολαύσετε σε κάθε σας γεύση. Με την ποιότητα και τη γεύση που διακρίνει την εταιρία Χαΐτογλου, αυτός ο χαλβάς θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τώρα το 2,5kg συσκευασία και απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 18,22 €

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με σοκολάτα και φουντούκια 16x40gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με σοκολάτα και φουντούκια από την εταιρία Χαΐτογλου. Μια απόλυτα γευστική επιλογή που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μακεδονίας. Απολαύστε τα 16 μικρά κομμάτια, κάθε ένα γεμάτο με την αυθεντική γεύση του χαλβά και την πλούσια γεύση της σοκολάτας και των φουντουκιών. Αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση και αγοράστε τώρα τον μακεδονικό χαλβά Χαΐτογλου!
Τιμή 17,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

Multy σπόγγος massage λουλούδι

Το σφουγγάρι Multy Massage για το μπάνιο είναι ένα σφουγγάρι σχεδιασμένο για την προσθήκη επιπλέον απολέπισης και μασάζ κατά το μπάνιο. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από υλικά όπως σφουγγάρι και μπορεί να διαθέτει δίχτυ για αυξημένη απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Τιμή 0,93 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €