• Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 1
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 2
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 3
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 4
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 5
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 6
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 1
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 2
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 3
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 4
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 5
  • Bic metal ξυραφάκια 5τεμ Bic - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic metal ξυραφάκια 5τεμ

Απόλυτος έλεγχος, εύκολα και γρήγορα, με το ξυραφάκι BIC Metal για άντρες, που "νικά" τα άγρια γένια. Ένα πρακτικό ξυραφάκι μίας λεπίδας με προστατευτική ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τεντώνει τις τρίχες πριν το κόψιμο για καλύτερο ξύρισμα. Η ενισχυμένη με χρώμιο λεπίδα ξεπλένεται γρήγορα ενώ η μακριά του λαβή προσφέρει τέλειο έλεγχο και κράτημα. Η λεπτή και σταθερή κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακρίβεια στις δύσκολες περιοχές.

4706
3086125705416
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ

Απολαύστε ένα πιο βαθύ ξύρισμα* με το ξυραφάκι μίας χρήσης BIC Flex 4. Διαθέτει τέσσερις κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου και του λαιμού σας, για να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό και βαθύ ξύρισμα. Η βαριά, ανθεκτική λαβή και η κινητή κεφαλή προσφέρουν επιπλέον έλεγχο, ενώ η λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera, βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει στην επιδερμίδα σας. (* σε σύγκριση με το ξυραφάκι BIC Flex3)

Κανονική τιμή 5,08 € Τιμή 4,30 €
  • -0,78 €
  • -0,78 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion proglide 4τεμ

Η απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος είναι εδώ με τις ανταλλακτικές λεπίδες Gillette Fusion ProGlide. Απολαύστε μια λεία και άνετη ξυριστική εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι και εμφανίσιμοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και την τέλεια εμφάνιση σας. Αποκτήστε τώρα τις ανταλλακτικές λεπίδες Gillette Fusion ProGlide και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας!
Τιμή 16,61 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 charcoal 5τεμ

Τα Gillette mach3 charcoal ξυραφάκια ανταλλακτικά 5τεμ είναι η τέλεια επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μια άνετη και αποτελεσματική ξυριστική εμπειρία. Αφήνουν το δέρμα σας απαλό και λείο, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα. Αποκτήστε τα σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τέλεια ξυρίσματος κάθε μέρα.
Τιμή 11,11 €

Veet ανδρική αποτριχωτική κρέμα σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες 200ml

Ανδρική κρέμα αποτρίχωσης για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα για 24 ωες χωρίς καμία οσμή.  Η φόρμουλά της είναι σχεδιασμένη για να λειτουργήσει κοντά στη ρίζα και να αφαιρέσει ακόμα και πολύ κοντές τρίχες.

Κατάλληλη για το στήθος και το σώμα.

Τιμή 7,40 €

Nivea αφρός ξυρίσματος protect & care 250ml

Ο Nivea αφρός ξυρίσματος protect & care 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για ένα απαλό και λείο ξύρισμα. Η μοναδική του φόρμουλα προστατεύει το δέρμα σας ενώ το ξυράφι γλιστράει εύκολα, εξασφαλίζοντας ένα άνετο αποτέλεσμα. Αποκτήστε τον Nivea αφρό ξυρίσματος protect & care τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 3,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

UHU κόλλα super glue 2x3gr

  • Κατάλληλη για: κεραμικά, πορσελάνη, σίδηρο, πλαστικό και ξύλινες επιφάνειες
  • Συσκευασία: 2 τεμάχια των 3 γραμμαρίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κολλάει αποτελεσματικά και είναι εύχρηστη.

Τιμή 2,91 €

Ο μπαξές χυμός τομάτας ελαφρά συμπυκνωμένος 500gr

Χυμός τομάτας της εταιρίας Ο Μπαξές, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Χρησιμοποιείται ως συστατικό στην παρασκευή μαγειρευτών φαγητών, δίνοντάς τους κόκκινο χρώμα ενώ παράλληλα τα νοστιμίζει.

Τιμή 0,84 €

Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων του βαλσαμικού και του λεμονιού, δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς λάτρεις. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με κρέας ή ακόμα και σε σαλτσες για ζυμαρικά. Αποκτήστε την Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 2,72 €

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €