• Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr Μύλοι Αγίου Γεωργίου - 1
  • Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr Μύλοι Αγίου Γεωργίου - 2
  • Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr Μύλοι Αγίου Γεωργίου - 3
  • Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr Μύλοι Αγίου Γεωργίου - 1
  • Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr Μύλοι Αγίου Γεωργίου - 2
  • Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr Μύλοι Αγίου Γεωργίου - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜύλοι Αγίου Γεωργίου

Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr

Η φαρίνα χωρίς γλουτένη της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές εναλλακτικές λύσεις στη διατροφή τους. Με υψηλή ποιότητα και γεύση που ξεχωρίζει, αυτή η φαρίνα θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη απουσία γλουτένης. Απολαύστε τα πιο νόστιμα γλυκά και αρτοσκευάσματα χωρίς την παρουσία του γλουτένη, με τη φαρίνα Μύλοι Αγίου Γεωργίου.
16193
5201544705023
3,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌾Χωρίς γλουτένη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌾Χωρίς γλουτένη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν υγιεινές επιλογές διατροφής. Με την πλούσια γεύση της φαρίνας βρώμης και την υψηλή διατροφική της αξία, αυτή η προσφορά της Γιώτης θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την σε πρωινό smoothie, μεγιστοποιώντας την ενέργειά σας για όλη την ημέρα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr και να ανανεώσετε τη διατροφή σας!
Τιμή 2,34 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίν-απ 500gr

Σε αντίθεση με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις το αλεύρι αυτό παράγεται από πιο μαλακά σιτηρά, χαμηλότερα σε πρωτεΐνη καθιστώντας το ιδανικό για συνταγές όπως κέικ, μπισκότα, τηγανίτες και άλλα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη baking powder.

Τιμή 1,07 €

Το εκλεκτό φαρίνα 3x500gr

Η φαρίνα "Εκλεκτό" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια πολυχρηστική επιλογή για την κουζίνα σας. Αυτή η συσκευασία σας παρέχει ευελιξία και αποθηκευτική χωρητικότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε αλεύρι.

Τιμή 1,84 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 1,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 500gr

Μεσόκοκκο ρύζι από ομάδα καλλιεργητών στις Σέρρες. Μια από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες στην Ελλάδα. Το Λαϊς-Καρολίνα χυλώνει ωραία, χωρίς να σπάει ο κόκκος, κάνοντάς το ιδανικό για ριζότο και γαμοπίλαφο.

Τιμή 2,27 €

Βηθλεέμ μοσχολίβανο κασετίνα

Το λιβάνι χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,60 €

Συμεωνίδης χουρμάδες αποξηραμένοι 200gr

Αποξηραμένοι χουρμάδες της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι οι καρποί του φοίνικα Phoenix dactylifera, ενός δέντρου που συναντάμε σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν σκέτοι ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, κλπ. Αποτελούνται κατά 70% από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Τιμή 1,02 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100 τεμάχια είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με φρέσκο άρωμα γκρέιπφρουτ και λεμονιού, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Απορροφούν γρήγορα και προσφέρουν προστασία κατά της ερεθισμού. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την ποιότητα που του αξίζει.
Τιμή 0,96 €