• Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 3
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 4
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 3
  • Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr Γιώτης - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr

Η Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια φρουτώδη νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτή η φαρίνα θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα στην κουζίνα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκά και αλμυρά εδέσματα που θα κερδίσουν τις καρδιές όλης της οικογένειας.
16027
2110664700012
1,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίνα χωρίς γλουτένη 500gr

Η φαρίνα χωρίς γλουτένη της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές εναλλακτικές λύσεις στη διατροφή τους. Με υψηλή ποιότητα και γεύση που ξεχωρίζει, αυτή η φαρίνα θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη απουσία γλουτένης. Απολαύστε τα πιο νόστιμα γλυκά και αρτοσκευάσματα χωρίς την παρουσία του γλουτένη, με τη φαρίνα Μύλοι Αγίου Γεωργίου.
Τιμή 3,42 €

Αλλατίνη φαρίνα 3x500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Τιμή 2,85 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Το εκλεκτό φαρίνα 3x500gr

Η φαρίνα "Εκλεκτό" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια πολυχρηστική επιλογή για την κουζίνα σας. Αυτή η συσκευασία σας παρέχει ευελιξία και αποθηκευτική χωρητικότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε αλεύρι.

Τιμή 1,84 €

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Ελιές Θάσου θρούμπα 250gr

Οι Ελιές Θάσου θρούμπα 250γρ προέρχονται από τον εδάφιο της Θάσου, μιας καταπράσινης νησίδας στο Βόρειο Αιγαίο. Το ξεχωριστό οικοσύστημα της περιοχής συντελεί στη δημιουργία μοναδικής γεύσης στις ελιές μας.

Τιμή 2,25 €

Rexona roll-on stress control 50ml

Η Rexona roll-on stress control 50ml σας προσφέρει προστασία κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες της καθημερινότητάς σας. Με τη φόρμουλα της που δρα ενάντια στον ιδρώτα και το άγχος, αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα για να αισθανθείτε ακόμα πιο αυτοπεποιθητικοί και άνετοι σε κάθε σας κίνηση.
Τιμή 2,05 €

Συμεωνίδης πίνατς-φυστίκια 500gr

Όλοι τα αγαπάμε σαν σνακ ή σε συνταγές και ακόμη περισσότερο ως φυστικοβούτυρο. Είναι ευρέως αναπτυγμένο σε τροπικά και τους υποτροπικά κλίματα, που είναι σημαντικοί τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους εμπορικούς παραγωγούς. Κατατάσσεται τόσο ως σιτηρό όσο και οσπριοειδές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε έλαια.Επίσης εχει πολλες ευεργετίκες ιδιοτητες:  

Είναι πλούσια σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την καλή υγεία.

Τιμή 2,78 €

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €