• Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 1
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 2
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 3
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 4
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 5
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 1
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 2
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 3
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 4
  • Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr Lavazza - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLavazza

Lavazza καφές φίλτρου tierra africa 180gr

Ο καφές Lavazza Tierra for Africa είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές φίλτρου από την Αφρική. Έχει μια πλούσια γεύση και έντονο άρωμα που θα σας ενθουσιάσει. Κάθε συσκευασία περιέχει 180gr καφέ, ιδανικό για όσους απολαμβάνουν τον καφέ φίλτρου. Απολαύστε τον και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του!

11083
8000070049604
7,08 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Μίγμα κόκκων Arabica και Robusta από την Αφρική, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική. Με νότες σοκολάτας και καρυδιού. Φέρει τη σφραγίδα της Rainforest Alliance που είναι βιολογικά πιστοποιημένη.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Jacobs καφές φίλτρου 500gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Jacobs Καφέ Φίλτρου Εκλεκτός 500gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Με εκλεκτούς κόκκους καφέ που προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων και γεύσεων, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γευστικής απόλαυσης. Απολαύστε τον κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και απόλαυση.
Τιμή 11,21 €

Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Ο Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Με την αρωματική γεύση της βανίλιας και του φουντουκιού, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευεξία. Απολαύστε τον και αφήστε τον να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 7,52 €

Bianchi καφές φίλτρου professional selection 250gr

Το BIANCHI ΦΙΛΤΡΟΥ 250gr - (PROFESSIONAL SELECTION) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν την απόλυτη γεύση και ποιότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα του φίλτρου και την επαγγελματική επιλογή των κόκκων, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με τον πλούσιο, αρωματικό καφέ που παράγει. Απολαύστε κάθε φλυτζάνι με το BIANCHI ΦΙΛΤΡΟΥ και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης καφέ.
Τιμή 4,25 €

Illy καφές φίλτρου αλεσμένος 250gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τον αρωματικό Illy καφέ φίλτρου αλεσμένο 250gr. Αφεθείτε στην απόλαυση του πλούσιου άρωματος και της ιδιαίτερης γεύσης που προσφέρει ο καφές Illy. Απολαύστε τον κάθε φλιτζάνι και ανακαλύψτε την ποιότητα που ξεχωρίζει.
Τιμή 11,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160γρ είναι ένα γλυκό προϊόν που παράγεται από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες διαθέτουν μια τραγανή υφή και έντονη γεύση κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €

Agros χυμός πορτοκάλι 250ml

Χυμός νέκταρ πορτοκάλι AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ

Οι Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ είναι ο απόλυτος τρόπος για να διατηρήσετε τα αυτιά σας καθαρά και υγιή. Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αποκτήστε τους σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.
Τιμή 0,77 €

Καγιά κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 0,71 €

Kentavrus ενεργειακό ποτό με κεράσι 250ml

Το Kentavrus Energy Drink με κεράσι σε συσκευασία 250ml είναι ένα ενεργειακό ποτό που συνδυάζει τη δροσερή γεύση του κερασιού με τις ενεργειακές ουσίες που περιέχονται συνήθως σε αντίστοιχα ποτά. Οι ενδιαφερόμενοι συνήθως επιλέγουν τα energy drinks για την αύξηση της ενέργειας και τη διέγερση.

Τιμή 0,24 €