• Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012 Uniglass - 1
  • Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012

Το σετ ποτηριών Uniglass King είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ουίσκι με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 35cl και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί. Με το σετ αυτό, θα προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στην εμπειρία σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή με γούστο και ποιότητα.
19625
3800864029384
11,90 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass hill σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 26,6cl 12τεμ 53700

Το σετ ποτηριών γυάλινων ουίσκι της Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ουίσκι. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 26,6cl ανα ποτήρι, αυτά τα ποτήρια θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας κάθε φορά που απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό. Αποκτήστε τώρα το σετ ποτηριών Uniglass και απολαύστε το ουίσκι σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 11,40 €

Uniglass ariadne σετ ποτήρια γυάλινα νερού 13,5cl 12τεμ 95514

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Ariadne είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με χωρητικότητα 13,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και κομψότητα με αυτά τα όμορφα γυάλινα ποτήρια Uniglass Ariadne.
Τιμή 10,03 €

Uniglass cylindrical βάζο με πώμα 22083/c01 1550ml 6τεμ

Το Uniglass cylindrical βάζο με πώμα 22083/c01 1550ml 6τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ποιότητα της εταιρίας, αυτό το βάζο θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι σας!
Τιμή 13,17 €

Uniglass kouros σετ ποτήρια σαμπάνιας γυάλινα 18,5cl 12τεμ 96504

Τα γυάλινα ποτήρια σαμπάνιας Uniglass Kouros είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε τη σαμπάνια σας με στυλ και κομψότητα. Με χωρητικότητα 18,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν κάθε σας γιορτή αξέχαστη. Αποκτήστε τώρα το σετ των 12 ποτηριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε ειδική σας περίσταση.
Τιμή 13,71 €

Uniglass traditional σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 20cl 12τεμ 53187

Τα γυάλινα ποτήρια ουίσκι του σετ Uniglass traditional είναι η τέλεια προσθήκη στην συλλογή σας. Με κομψό και κλασικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την ώρα του ποτού σας ακόμα πιο απολαυστική. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 6,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 3,11 €

Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr

Το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την απαλή γεύση του κακάο και το τραγανό φύλλο, θα σας ταξιδέψει στις πιο γλυκές αναμνήσεις σας. Απολαύστε το σαν σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή σαν γλυκό απόλαυσης με έναν καφέ. Μην αφήσετε αυτή τη γευστική εμπειρία να σας ξεφύγει - δοκιμάστε το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr σήμερα!
Τιμή 0,73 €

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €