• Uniglass royal σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 30,5cl 12τεμ 53500 Uniglass - 1
  • Uniglass royal σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 30,5cl 12τεμ 53500 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass royal σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 30,5cl 12τεμ 53500

Τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Royal ουίσκι 30,5cl 12τεμ είναι ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας και κομψότητας. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στον κάθε λάτρη του ουίσκι. Με το σετ των 12 τεμαχίων, μπορείτε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με στυλ και κομψότητα. Απογειώστε την απόλαυση του ουίσκι σας με τα ποτήρια Uniglass Royal!
21704
53500
18,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass grand bar σετ ποτήρια γυάλινα νερού 22cl 12τεμ 53156

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass grand bar σετ 12 τεμαχίων είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας διακόσμηση. Με χωρητικότητα 22cl, αυτά τα ποτήρια προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε ποτό σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση καθημερινά. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την κομψότητα σας σε κάθε σας εκδήλωση!
Τιμή 5,74 €

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 18,5cl 12τεμ 92504

Τα γυάλινα ποτήρια Uniglass είναι ο απόλυτος συνοδός για τον καφέ ή το φραπέ σας. Με χωρητικότητα 18,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να απολαμβάνετε κάθε γουλιά με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθημερινό σας καφέ!
Τιμή 18,79 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα κρασιού 14cl 12τεμ 54047

Το σετ ποτηριών γυάλινων κρασιού Uniglass Marocco είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα δώσουν στο τραπέζι σας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα με αυτά τα υπέροχα ποτήρια Uniglass Marocco.
Τιμή 8,43 €

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600

Το Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600 της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα απολαυστική με αυτά τα κομψά ποτήρια που θα φωτίσουν κάθε στιγμή του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε ένα νέο αέρα στην κουζίνα σας!
Τιμή 3,95 €

Uniglass kanata bistrot λευκή 1lt 39012

Η λευκή μπιστρό Uniglass Kanata είναι η τέλεια επιλογή για τη διακόσμηση του χώρου σας. Με τη λαμπερή της λευκή απόχρωση και την όμορφη σχεδίασή της, δημιουργεί έναν μοναδικό ατμοσφαιρικό χώρο που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο miele 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα MIELE, ένα προϊόν που υπόσχεται να σας προσφέρει μια απολαυστική, ζεστή και γλυκιά εμπειρία λουσίματος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τιμή 2,25 €

Zebra decor χαρτί κουζίνας 2φυλλο 300gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 300gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,12 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €