• Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 12,5cm 2τεμ
  • Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 12,5cm 2τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 12,5cm 2τεμ

Ανανεώστε την κουζίνα σας με το μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 12,5cm της Tramontina. Ιδανικό για κάθε κοπή, το μαχαίρι αυτό θα σας βοηθήσει σε κάθε μαγειρική εργασία. Αποκτήστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
17076
7891112071858
3,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava terrestrial μαχαίρια τυριού ατσάλινα 4τεμ

Το σετ μαχαιριών της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 12cm, είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας στην προετοιμασία φαγητού και κοπής των τροφίμων σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τιμή 3,37 €

Marietti marob μαχαίρι ντομάτας λευκό 10cm 1τεμ

Το μαχαίρι ντομάτας Marietti Marob σε λευκό χρώμα και μήκος 10cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την ακρίβεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, θα μπορείτε να κόψετε τις ντομάτες σας με ευκολία και τέλειο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,81 €

Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607

Το Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607 είναι ένα κομψό και λειτουργικό εργαλείο για το σερβίρισμα των γλυκών σας. Με ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το μαχαίρι θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι dessert τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σέρβιρισμα γλυκών!
Τιμή 4,39 €

Wave σετ κουτάλια & πηρούνια ασημί 30τεμ

Το Wave σετ κουτάλια & πηρούνια 30τεμ της εταιρίας Wave είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με κομψό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το σετ θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Κάντε τώρα την αγορά σας και απολαύστε κάθε στιγμή του γεύματος σας με το Wave σετ κουτάλια & πηρούνια 30τεμ!
Τιμή 30,02 €

Estia butcher μαχαίρι γενικής χρήσης ανοξείδωτο 24,5cm

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαστάσεις: 2.5x1.8x24.5cm

Βάρος: 0.7kg

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι σταθερή η λαβή και είναι εργονομική η λαβή.

Τιμή 6,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 4x500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 4,39 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Η φρέσκια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Απολαύστε ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει από το άγχος και το άγχος της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης με το Ev
Τιμή 1,00 €

Αβεζ σπαγγέτι No5 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml

Το Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με τη λεπτή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το Τοπ ξύδι τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,67 €