• Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 1
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 2
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 3
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 4
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 5
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 1
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 2
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 3
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 4
  • Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr Ινδία - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

12725
5201861030549
1,89 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος τσάι φασκόμηλο 30gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τιμή 2,00 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Με τη μοναδική του γεύση και το άρωμα του φρέσκου χαμομηλιού, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο χαλάρωση και ευεξία. Απολαύστε την κάθε στιγμή με ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε στην αίσθηση ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 6,67 €

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.
Τιμή 2,55 €

Ματίνα τσάι βουνού βάζο 20gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,80 €

Ήλιος τσάι χαμομήλι 25gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Wellaflex αφρος 200ml no 5 fullness for thin hair

Αυτός ο αφρός Wellaflex 200ml no 5 είναι η τέλεια λύση για λεπτά μαλλιά. Χαρίζει πλούσιο όγκο και αίσθηση γεμάτων μαλλιών, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το απίθανο προϊόν!
Τιμή 3,21 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη λευκό 4lt

Η Spark παχύρρευστη χλωρίνη είναι μια λευκή υγρή ουσία που χρησιμοποιείται για την απολύμανση και την απολύμανση σε διάφορους χώρους. Έχει υψηλή συγκέντρωση χλωρίνης και μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά επιφάνειες και εξοπλισμό. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 4 λίτρα και είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,55 €

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,06 €

Καντήλα μνημείου για κερί

Το καντήλι μνημείου είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου, λάμπα παραφίνης ή κερί.

Τιμή 2,62 €