• Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
  • Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
  • Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
  • Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr

Το Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με πλούσια γεύση και χωρίς γλουτένη, αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα στη διατροφή σας. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ως γευστική προσθήκη σε φαγητά. Αγοράστε το Arion food ταχίνι τώρα και απολαύστε μια νόστιμη και υγιεινή εμπειρία γεύσης!
23646
5203159025398
6,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌾Χωρίς γλουτένη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌾Χωρίς γλουτένη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 300gr

Το Μακεδονικό ταχίνι παράγεται μόνο από εκλεκτούς σπόρους σησαμιού σε παραδοσιακούς μύλους χωρίς χημική επεξεργασία ή πρόσθετα. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Εντάξτε το στο πρωινό πάνω σε μία φέτα πολύσπορο ψωμί, ως ντιπ στην πράσινη σαλάτα, σε smoothies για πιο πλούσια γεύση, ως συστατικό σε συνταγές μαγειρικής.

Τιμή 4,29 €

ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσ/νίκης 500gr

Το ταχίνι της εταιρείας ΜΕΖΑΠ προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 4,58 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 4,63 €

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,67 €

Χαΐτογλου ταχίνι γνήσιο σησαμένιο κλασικό 500gr

Το γνήσιο σησαμένιο ταχίνι Χαΐτογλου είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια μοναδική γεύση στις συνταγές σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το ταχίνι θα κάνει τις γεύσεις σας ακόμα πιο απολαυστικές. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf smoothie mixed fruits orange 350ml

Smoothie της εταιρείας OKF από mixed fruits orange. Σε αντίθεση με τους χυμούς, παρασκευάζεται από ολόκληρο το φρούτο, χωρίς δηλαδή να αφαιρούνται οι ίνες του, κάτι που το κάνει εξαιρετικά θρεπτικό ενώ παράλληλα περιέχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση και μπορείτε να το πίνετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Τιμή 1,44 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Farcom HD σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν για διατήρηση χρώματος της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του γάλακτος και την τραγανή υφή της σοκολάτας, αυτή η σοκοφρέτα θα σας καταπλήξει με την απολαυστική γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 13,07 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml

Ζήσε τη μαγεία των αρωμάτων με το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ονείρων. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,76 €