• Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο πλαστικό για τοστ με καπάκι 500ml Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο πλαστικό για τοστ με καπάκι 500ml Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο πλαστικό για τοστ με καπάκι 500ml

Το Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο πλαστικό για τοστ με καπάκι 500ml είναι ο τέλειος σύντροφος για το γεύμα σας! Με την πρακτική του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το γεύμα σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε με το Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο!
18113
5202707013870
1,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3 θέσεων με καπάκι 1lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3 θέσεων με καπάκι 1lt είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Fresh Box, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο διάστημα. Αποκτήστε το Fresh Box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 2,50 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,25lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,25lt της εταιρίας Fresh Box σας προσφέρει την ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας. Με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το φαγητοδοχείο θα διατηρήσει τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,84 €

Tns μπωλ παγωτού γυάλινο με πόδι σετ 2τεμ

Το ιδανικό σετ μπωλ παγωτού για να απολαύσετε το αγαπημένο σας επιδόρπιο. Κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής ποιότητας, με μοντέρνο design και πρωτότυπα πόδια, αυτό το σετ θα φωτίσει την τραπεζαρία σας και θα κάνει την στιγμή του γλυκού ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τώρα το σετ 2 τεμαχίων Tns μπωλ παγωτού γυάλινο με πόδι και απογειώστε την εμπειρία σας!
Τιμή 1,52 €

Θήκη απόδειξης μεταλλική ανοξείδωτη 3,8x4,5cm 05-135

Το Σφηνακι λογαριασμου μεταλλικο inox 3,8x4,5cm 05-135 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του θα προσθέσει μια διακοσμητική νότα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 1,00 €

Μπώλ με καπάκι στρόγγυλο πλαστικό 1500ml

Το μπωλ με καπάκι στρόγγυλο πλαστικό 1500ml είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Ιδανικό για την αποθήκευση φαγητού, το μπωλ αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα τρόφιμα σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με τον γυάλινο σχεδιασμό του και το ανθεκτικό πλαστικό υλικό, αυτό το μπωλ είναι ο τέλειος σύντροφος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στην κουζίνα σας έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουρ
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 13,36 €
Scentos μαρκαδόρος αρωματικός metallics 8τεμ Scentos - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Scentos μαρκαδόρος αρωματικός metallics 8τεμ

Οι Scentos μαρκαδόροι αρωματικοί metallics 8τεμ θα σας μαγέψουν με τα λαμπερά χρώματά τους και τα εκπληκτικά αρώματά τους. Κάντε την επόμενη γραφή σας μοναδική με αυτούς τους μαρκαδόρους που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε τους τώρα και αφήστε τη μαγεία των αρωμάτων να σας συνοδεύει καθημερινά!
Κανονική τιμή 4,15 € Τιμή 4,01 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο αρωματικό, χαρακτηρίζεται από γήινες, μπαχαρένιες νότες και φιλική προς το φαγητό οξύτητα. Ταιρίαζει με πιάτα που έχουν ως βάση τη ντομάτα, σάλτσες με βάση το ξύδι (καπνιστό μπάρμπεκιου) ή πλούσια όσπρια όπως μαύρες φακές beluga. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 1,61 €

Melissa κοραλλάκι 500gr

Το Κοραλλάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Είναι ιδανικό για τα παιδιά και για συνταγές όπως σούπες.

Χρόνος βρασμού: 8-10 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €