• Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber

Η σφουγγαρίστρα Κύκλωψ mop είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της microfiber λωρίδας, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε το Κύκλωψ mop να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
18164
5202707005660
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Red rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a

Η Red Rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a είναι η τέλεια επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μεγάλη της διάσταση, μπορεί να καθαρίσει γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες. Η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Red Rose σφουγγαρίστρας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμοών!
Τιμή 1,10 €

Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή

Η Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της σύνθεση από βαμβάκι, προσφέρει απαλότητα και απορροφητικότητα που δεν συναντάς σε κανένα άλλο προϊόν. Η λευκή απόχρωση της προσθέτει μια νότα κομψότητας στον χώρο σας, ενώ η ημιεπαγγελματική ποιότητά της εγγυάται ότι θα αντέξει στο χρόνο. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα σήμερα και απογειώστε την καθαριότητα στο σπίτι σας!
Τιμή 1,81 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα υψηλής ποιότητας σε πράσινο χρώμα και βάρος 350gr. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε καθαριστικές εργασίες και προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση του νερού και των υγρών καθαριστικών. Ιδανική για χρήση σε εστίες εστιατορίων, ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον.
Τιμή 4,34 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα λευκού χρώματος και βάρος 350gr. Είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και καθαριστήρια. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει αποτελεσματική και ανθεκτική καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια.
Τιμή 4,20 €

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό ρούχων χωρίς άρωμα 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό για τα ρούχα είναι το προϊόν που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Τιμή 5,48 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €

Ελαφρόπετρα 12cm

Η Ελαφρόπετρα 12cm είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την ανθεκτική της κατασκευή, η Ελαφρόπετρα 12cm θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 0,31 €