• Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 1
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 2
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 3
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 4
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 5
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 6
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 1
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 2
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 3
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 4
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 5
  • Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ Vellis - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ

Σφουγγαράκι κουζίνας που καθαρίζει αποτελεσματικά με πράσινο συρματάκι. Δημιουργεί αφρό χάρη στο μεσαίο στρώμα που απορροφά πόσοτητα νερου λόγω του αφρώδους υλικού.

6670
5203162503050
0,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση

Κίτρινη πλευρά: Αφρός πολυουρεθάνης.
Πράσινη Πλευρά: Περιέχει μεταξύ άλλων πολυαμίδιο, πολυεστέρα, λειαντικά στοιχεία.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €

Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1 τεμάχιο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση της υγρασίας, θα κάνει το καθημερινό σας μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας τώρα!
Τιμή 0,89 €

Vileda gltzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ

Ανακαλύψτε τη λύση για ένα καθαρότερο και λαμπερότερο σπίτι με το Vileda glitzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της εταιρίας Vileda, αυτά τα συρματάκια κουζίνας θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα σκεύη σας. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια - αποκτήστε τα Vileda glitzi inox συρματάκια κουζίνας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας!

Τιμή 1,66 €

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια άγκυρα 90x170cm

Η Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια άγκυρα 90x170cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίασή της, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην παραλία. Αφεθείτε στην απαλότητα και την άνεση που προσφέρει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα την Tns πετσέτα θαλάσσης και αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Τιμή 12,29 €

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €