• Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 1
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 2
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 3
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 4
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 5
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 6
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 1
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 2
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 3
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 4
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 5
  • Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml Viva - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςViva

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

2864
5203342510113
0,54 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viva χυμός με μήλο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη δημιουργία γερού σκελετού. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τονώνει τον οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει με λιπαρά. 

Τιμή 0,46 €

Arion food χυμός νέκταρ ροδάκινο 1lt

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του καλοκαιριού με τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο 1lt. Απολαύστε την απαλή γεύση του ροδακινιού σε κάθε γουλιά και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Αποκτήστε τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο τώρα και απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 0,97 €

Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Νέκταρ Μήλο – Πορτοκάλι – Ροδάκινο

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλι ,πουρές βερίκοκου ,συμπυκνωμένος χυμός Μήλου, ζάχαρη ,άρωμα πορτοκαλιού ,μήλου, βερίκοκου. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τιμή 1,12 €

Agros χυμός πορτοκάλι 1lt

Χυμός πορτοκάλι της εταιρείας AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Serenata γκοφρέτες με φυστικοβούτυρο 20x33gr

Τα Bingo Serenata γκοφρέτα 20x33gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και ποιότητα. Με το φυστικοβούτυρο που περιέχουν, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τη μοναδική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 10,44 €

Misko σπαγγέτι χρυσή σειρά 500gr

Το κλασικό και δημοφιλέστερο σχήμα ζυμαρικών αποκτάει ασύγκριτη ποιότητα και προσφέρει ιδανικό κράτημα και μοναδική γεύση στις καθημερινές σας δημιουργίες στην κουζίνα! Εμείς προτείνουμε σπαγγέτι με μοσχάρι, λαχανικά και ντομάτα αλλά οι επιλογές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Τιμή 1,81 €

Tsakmaki αναπτήρας turbo

Ο αναπτήρας turbo 708 της εταιρίας Tsakmaki είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την ευκολία χρήσης. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τον Tsakmaki αναπτήρα turbo 708 τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το κάπνισμα.
Τιμή 1,48 €

Olympus σακούλες απορριμμάτων recycled με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, γίγας, κατάλληλες τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,42 €