• Mr. Fast απιονισμένο νερό 4lt
  • Mr. Fast απιονισμένο νερό 4lt

Mr. Fast απιονισμένο νερό 4lt

Κατάλληλο για σίδερα, μπαταρίες αυτοκινήτων, ψυγεία αυτοκινήτων.

1279
5200362501688
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

Προσοχή:
Την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε, επειδή αφαιρεί τα άλατα από το σίδερο, κάνετε δοκιμή σε ένα πανί για να μη λερωθούν τα ρούχα σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Traffic απιονισμένο νερού 4lt

Ανανεωμένο Traffic απιονισμένο νερό 4lt για να απολαύσετε καθαρό και αγνό νερό κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματική αποιονισμένη τεχνολογία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το νερό που καταναλώνετε είναι απόλυτα καθαρό και ασφαλές για εσάς και την οικογένειά σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη διαφορά που κάνει το Traffic!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers με πίτσα 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση πίτσα της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,51 €

Tulip luncheon meat κοτόπουλο 200gr

Tulip σημαίνει εγγύηση γεύσης, καινοτομίας, ασφάλειας του κρέατος! Απολαύστε το με την παρέα σας ή την οικογένειά σας και απογειώστε τις γευστικές σας εμπειρίες.

Τιμή 2,18 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml της εταιρίας Finish είναι το ιδανικό προϊόν για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια! Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι δίνει ένα φρέσκο άρωμα και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας. Μην αφήνετε τα πιάτα σας να ξεβαφτούν, αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα σε κάθε πλύση!

Τιμή 2,89 €

Tesori άρωμα ayurveda 100ml

Το αιθέριο άρωμα που προσφέρει μια ευεργετική καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση. Οι νότες από ξύλο και κεχριμπάρι, που συνδυάζονται με ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, εμπλουτίζονται από μια έγχυση Patchouli και κέδρου, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας.

Τιμή 4,59 €