• Tesori άρωμα ayurveda 100ml Tesori - 1
  • Tesori άρωμα ayurveda 100ml Tesori - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori άρωμα ayurveda 100ml

Το αιθέριο άρωμα που προσφέρει μια ευεργετική καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση. Οι νότες από ξύλο και κεχριμπάρι, που συνδυάζονται με ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, εμπλουτίζονται από μια έγχυση Patchouli και κέδρου, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας.

7068
8008970043654
4,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Water, Melia Azadirachta Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Glycerin, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alphaisomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Οδηγίες Χρήσης
Αρωματίστε στους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί αλλοιώνεται το άρωμα.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 617 3000, Email: group-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml

Η Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Με τη φρέσκια νότα του λεμονιού και την εκλεπτυσμένη αίσθηση των 60 βαθμών, αυτή η κολώνια θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αισθημάτων. Αφήστε το άρωμα να σας συνοδεύει καθημερινά και να αναδείξει τον πραγματικό εαυτό σας. Αποκτήστε την Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωμάτων!
Τιμή 1,79 €

Tesori άρωμα aegyptus 100ml

Ανατολίτικο, πικάντικο, γυναικείο άρωμα.

Νότες Κορυφής: νότες φρούτων, περγαμόντο, υλάνγκ- υλάνγκ, πράσινες νότες

Νότες Καρδιάς: ίρις, γιασεμί, τριαντάφυλλο, μπαχαρικά, πάπυρος, μπλε λώτος

Νότες Βάσης: μόσχος, ανατολίτικες νότες, νότες ξύλου, νότες πούδρας

Τιμή 4,27 €

Tesori άρωμα thai spa 100ml

Φρουτώδες και λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: γλυκό πορτοκάλι, νερόλι, τουμπερόζα

Μεσαίες νότες: ιβίσκος, μάνγκο, μπαχαρικά, τριαντάφυλλο

Νότες βάσης: βανίλια, ξυλώδη νότες, πατσούλι

Τιμή 4,59 €

Miss Sandy κολώνια με λεμόνι 500ml

Η κολώνια με λεμόνι είναι ένα αρωματικό προϊόν που συνδυάζει το άρωμα της κολώνιας με τη φρεσκάδα και την ενεργητικότητα του λεμονιού. Οι κολώνιες με λεμόνι συνήθως έχουν ελαφριά και δροσερή αρωματική νότα, που μπορεί να δώσει αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας.

Τιμή 3,16 €

Iasin κολώνια 65ο βαθμών λεβάντα 200ml

Η Iasin κολώνια 65ο βαθμών λεβάντα 200ml είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και την εξαιρετική μυρωδιά της. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας συνοδεύει καθημερινά, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Με την κομψή συσκευασία των 200ml, είναι ιδανική για να την έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τον προσωπικό σας χαρακτήρα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160γρ είναι ένα γλυκό προϊόν που παράγεται από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες διαθέτουν μια τραγανή υφή και έντονη γεύση κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €

Cook at home μείγμα μαρινάτας για σουβλάκια σχάρας 50gr

Απολαύστε τη γεύση της παραδοσιακής μαρινάδας σουβλάκι με το COOK AT HOME ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ 50gr! Φτιαγμένο με τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα δώσει μια μοναδική γεύση στα σουβλάκια σας. Απλά προσθέστε το μίγμα στα κομμένα κρέατα σας και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Τιμή 1,41 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου 1τεμ

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,36 €

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Taft τζελ μαλλιών wet look No3 150ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

  • Με ελαφρύ κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος
  • Για ένα λαμπερό χτένισμα που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν βρεγμένα
Τιμή 3,54 €