• Kinder bueno 107,5gr Kinder - 1
  • Kinder bueno 107,5gr Kinder - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKinder

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

33345
337537
2,94 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

οκολάτα ΓΑΛΑΚΤΟΣ 31,5% (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, κακαόμαζα, ΓΑΛΑ αποβουτυρωμένο σε σκόνη, συμπυκνωμένο ΒΟΥΤΥΡΟ, γαλακτοματοποιητές: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑΣ), βανιλλίνη), ζάχαρη, φοινικέλαιο, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (10,8%), ΓΑΛΑ αποβουτυρωμένο σε σκόνη, πλήρες γάλα σε σκόνη, εκλεκτή σοκολάτα (ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, γαλακτοματοποιητές: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑΣ), βανιλλίνη), κακάο αποβουτυρωμένο, γαλακτοματοποιητές: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑΣ), διογκωτικό αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό νάτριο, οξινο ανθρακικό αμμωνιο), αλάτι, βανιλλίνη. Στο σύνολο: γάλα αποβουτυρωμένο και πλήρες γάλα σε σκόνη και στερεά γάλακτος 19,5%

Ενέργεια 2413kJ/581kcal
Λιπαρά 41g εκ των οποίων κορεσμένα 18,2g
Υδατάνθρακες 43g εκ των οποίων σάκχαρα 40g
Πρωτεΐνες 6,8g
Αλάτι 0,020g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder σοκολάτα 8τεμ 100gr

Εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος με γέμιση γάλακτος.

Χάρη στη μοναδική συνταγή της αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για παιδιά, σε ατομική συσκευασία.

Τιμή 1,38 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 70% με αλατισμένα αμύγδαλα 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, με 70% κακάο και κομμάτια αλατισμένου αμυγδάλου για ακόμα πιο έντονη απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Τιμή 1,94 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου σε stick 35gr

Η νέα σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον σε stick 35gr θα σας κάνει να αισθανθείτε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των αμυγδάλων, θα νιώσετε την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε φορά που την δοκιμάζετε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα, για μια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,12 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Pitatakia με πίτσα 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,16 €

MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Εξεταστικά γάντια που προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά και λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν την αφή. 

Τιμή 2,62 €

Skittles καραμελάκια crazy sours 38gr

Ζήστε μια έκρηξη γεύσης με τα Skittles καραμελάκια crazy sours 38gr! Απολαύστε την έντονη γεύση τους και ανακαλύψτε τον κόσμο των γλυκών εκπλήξεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη γευστική απόλαυσή σας με αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 0,62 €
Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml Dettol - 1 Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml Dettol - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για την κουζίνα spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Πολυκαθαριστικό Σπρέι Κουζίνας Power & Pure Dettol είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού της κουζίνας, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό αλλά αντίθετα με αυτό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1).

Κανονική τιμή 2,80 € Τιμή 2,19 €
  • -0,61 €
  • -0,61 €