• ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 70gr

Η σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον είναι μια απόλαυση που δεν μπορεί να αντισταθεί. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των αμυγδάλων, αυτό το προϊόν σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον σήμερα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
16078
5012501022141
1,88 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια με φυστίκι 165gr

Η απίστευτη γεύση της M&M's σοκολάτας γάλακτος με κουφετάκια φυστίκι δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με την πρώτη μπουκιά θα νιώσετε την απόλαυση να εκρήγνυται στο στόμα σας, κάνοντας την αγορά αυτού του προϊόντος μια αναπόφευκτη επιλογή. Απολαύστε την γεύση και αφήστε τα M&M's να σας κατακτήσουν με την ποιότητά τους.
Τιμή 3,80 €

Kinder έκπληξη αυγό 20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 20gr της εταιρίας Kinder είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους. Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση σοκολάτας και γάλακτος, κρύβει μέσα του μια μικρή έκπληξη που θα κάνει την κάθε σας μέρα πιο διασκεδαστική. Απολαύστε το Kinder έκπληξη αυγό και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά απόλαυση που προσφέρει.
Τιμή 1,09 €

Derby μπάρα με φουντούκια 20x38gr

Η Derby 20x38gr φουντούκι είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του υφή και γεύση, σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 13,25 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με πορτοκάλι 90gr

Επιλεγμένα πορτοκάλια συνδυάζονται απόλυτα με την υψηλής ποιότητας σοκολάτα ΙΟΝ Dark και την φυσική βανίλια bourbon.  Η ευεργετική δύναμη των εσπεριδοειδών βρίσκει την απόλαυση που σας αξίζει!

Τιμή 2,17 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν ένα υγιεινό γλυκό. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας.
Τιμή 3,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko σάλτσα ζυμαρικών με βασιλικό και κόκκινο κρασί 400gr

Η Misko σάλτσα ζυμαρικών με βασιλικό και κόκκινο κρασί 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα ζυμαρικών σας. Με την πλούσια γεύση του βασιλικού και το αρωματικό κόκκινο κρασί, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε την με φρέσκα ζυμαρικά για μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,67 €

ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι η τέλεια επιλογή για να ανακουφίσετε το λαιμό σας και να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας. Με τη φρέσκια γεύση της ευκάλυπτου και της μέντας, αυτές οι παστίλιες θα σας χαρίσουν μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αναζωογόνηση που προσφέρουν σε κάθε τους δόση.
Τιμή 16,85 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών N/B 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μπλε απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Velto θειικός σίδηρος κρυσταλλικός για υγιή φυτά 1kg

Αυτό το κρυσταλλικό θειικός σίδηρος της Velto είναι το ιδανικό προϊόν για υγιή φυτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 2,22 €