• Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
  • Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFamiglia

Famiglia orzo κριθαράκι χονδρό 500gr

Κριθαράκι χονδρό της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

2240
5201013005036
0,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κριθαράκι χονδρό της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Το κριθαράκι ή orzo που είναι στην πραγματικότητα η ιταλική λέξη για το κριθάρι, μπερδεύει με το σχήμα του καθώς μοιάζει με πραγματικό σιτάρι. Για να προσθέσει ακόμα περισσότερη σύγχυση, το σχήμα των ζυμαρικών μοιάζει με μεγάλους κόκκους ρυζιού, το οποίο είναι επίσης λίγο παρόμοιο με τους κόκκους κριθαριού. Αυτός είναι ίσως ο λόγος έχει επίσης άλλο ένα όνομα το οποίο είναι risoni, που σημαίνει μεγάλο ρύζι στα ιταλικά.

Συσκευασία 500 γραμμαρίων.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melissa κοφτάκι 500gr

Το κοφτό μακαρόνι Melissa είναι από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών.

Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,26 €

Primo gusto σάλτσα siciliana 350gr

Η σάλτσα siciliana της Primo Gusto είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με φρέσκα ντομάτες και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Σικελίας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή ψητά φαγητά και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τη σάλτσα siciliana της Primo Gusto και αναβαθμίστε τα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Stella ζυμαρικά παστίτσιο Νο2 500gr

Το Stella ζυμαρικά παστίτσιο Νο2 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και απαλή υφή, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και ανακαλύψτε τη γεύση της παράδοσης με τα ζυμαρικά Stella.
Τιμή 0,87 €

Misko κριθαράκι μέτριο 1kg

Το Misko κριθαράκι μέτριο 1kg της εταιρίας Misko είναι η ιδανική επιλογή για να προετοιμάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα στο σπίτι σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε ένα αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε την απόλυτ?
Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό πιάτων για το αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων και των σκευών με Ultra δύναμη και φυσικό ξύδι για αποτελεσματική απόσμηση από τροφές όπως ψάρι, αυγό κ.ά. Λίγες σταγόνες μόνο αρκούν.

Έχει ουδέτερο Ph και είναι απαλό με τα χέρια.

Τιμή 5,29 €

Maggi ζωμός λαχανικών 66gr

Ζωμός λαχανικών. Στους κύβους MAGGI τα λαχανικά αποξηραίνονται και κλείνονται μέσα σε ένα μικρό κύβο, απελευθερώνοντας όλη τους τη νοστιμιά και τη πλούσια γεύση στο φαγητό.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 1,28 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Barilla ζυμαρικά bavette linguine No13 1kg

Η Barilla bavette linguine No13 1kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας. Με μοναδικό τρόπο παρασκευής και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση και την απαλή υφή του. Αφεθείτε στην απόλαυση της Barilla bavette linguine No13 1kg και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 2,60 €

Spark καθαριστικό πατώματος με πράσινο σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,85 €