• Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ
  • Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGiovanni

Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ

Το Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου και το εύκολο στη χρήση καπάκι, θα μπορείτε να μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό σκεύος για την κουζίνα σας!
20424
5204362007201
1,15 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,48 €

Καπάκι αλουμινίου νο204 r64l 100τεμ

Αναβαθμίστε τον τρόπο που φυλάσσετε τα τρόφιμα σας με το Καπάκι αλουμινίου νο204 r64l 100τεμ. Είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας, προσφέροντας ασφαλή και αποτελεσματική συντήρηση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου, το καπάκι αυτό θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,69 €

Σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος αυτό είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση, προσφέρει μια στυλάτη εμφάνιση στην κουζίνα σας και εξυπηρετεί σε κάθε μαγειρική ανάγκη. Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργ?
Τιμή 7,24 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες με φρεσκότατη γεύση και τέλεια ψημένη βάση. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες λύσεις. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με τις υπέροχες πίτσες που θα ετοιμάζετε κάθε φορά!

Τιμή 1,27 €

Σκεύος αλουμινίου νο162 100τεμ

Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο162 100 τεμαχίων και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Ελαφρύ και ανθεκτικό, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με φυσική φρεσκάδα χαμομηλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα πιάτα λαμπερά και αρωματικά, κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού με το Ava perle και αφήστε τη μαγεία να μπει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,24 €

Fini marshmallow clouds 80gr

Τα Fini marshmallow clouds 80gr είναι ο ουρανός στο στόμα σας! Απολαύστε τη μαγεία των αφράτων marshmallows της Fini και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ευχαρίστηση. Αγοράστε τα τώρα και ζήστε την εμπειρία!
Τιμή 0,99 €

Kentavrus ενεργειακό ποτό με κεράσι 250ml

Το Kentavrus Energy Drink με κεράσι σε συσκευασία 250ml είναι ένα ενεργειακό ποτό που συνδυάζει τη δροσερή γεύση του κερασιού με τις ενεργειακές ουσίες που περιέχονται συνήθως σε αντίστοιχα ποτά. Οι ενδιαφερόμενοι συνήθως επιλέγουν τα energy drinks για την αύξηση της ενέργειας και τη διέγερση.

Τιμή 0,24 €

Tns λαδικό γυάλινο με στόμιο 300ml

Το λαδικό γυάλινο με στόμιο 350ml της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Tns λαδικό γυάλινο θα φωτίσει κάθε γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στη μαγειρική με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 1,80 €