• Σκεύος αλουμινίου νο162 100τεμ  - 1
  • Σκεύος αλουμινίου νο162 100τεμ  - 1

Σκεύος αλουμινίου νο162 100τεμ

Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο162 100 τεμαχίων και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Ελαφρύ και ανθεκτικό, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!
20599
8682887981249
8,54 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Giovanni σκεύος αλουμινίου ταψί βαθύ 3τεμ

Το ταψί βαθύ 3 τεμαχίων Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας σκεύη μαγειρικής. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, το ταψί αυτό είναι ιδανικό για την παρασκευή υγιεινών γευμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την αντικολλητική επίστρωση, η μαγειρική γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η εύκολη καθαριότητα του ταψιού σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Αποκτήστε το ταψί βαθύ 3 τεμαχίων Giovanni σήμερα και αναβαθ?
Τιμή 1,22 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου ταψί ρηχό 3τεμ

Το ταψί ρηχό 3τεμ Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για την προετοιμασία των αγαπημένων σας συνταγών στην κουζίνα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας για τέλεια αποτελέσματα. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, το ταψί Giovanni θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές απολαύσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Τιμή 1,06 €

Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα σας παρέχει την απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προ
Τιμή 7,24 €
Καπάκι αλουμινίου νο204 r64l 100τεμ  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Καπάκι αλουμινίου νο204 r64l 100τεμ

Αναβαθμίστε τον τρόπο που φυλάσσετε τα τρόφιμα σας με το Καπάκι αλουμινίου νο204 r64l 100τεμ. Είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας, προσφέροντας ασφαλή και αποτελεσματική συντήρηση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου, το καπάκι αυτό θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει!
Κανονική τιμή 4,23 € Τιμή 4,01 €
  • -0,22 €
  • -0,22 €

Σκεύος αλουμινίου νο131 50τεμ

Το Σκεύος αλουμινίου νο131 50τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική του κατασκευή και το μοναδικό σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τις αγαπημένες σας συνταγές. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με ένα από τα καλύτερα σκεύη αλουμινίου στην αγορά!
Τιμή 10,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr

Το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την απαλή γεύση του κακάο και το τραγανό φύλλο, θα σας ταξιδέψει στις πιο γλυκές αναμνήσεις σας. Απολαύστε το σαν σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή σαν γλυκό απόλαυσης με έναν καφέ. Μην αφήσετε αυτή τη γευστική εμπειρία να σας ξεφύγει - δοκιμάστε το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr σήμερα!
Τιμή 0,73 €

Μυρτώ άχνη ζάχαρη 400gr

Η λευκή ζάχαρη της εταιρείας Μυρτώ σε σκόνη, είναι το γλυκό προϊόν που προκύπτει μετά από επεξεργασία, προκειμένου να αφαιρεθεί εντελώς η μελάσα και να μείνουν μόνο οι λευκοί καθαροί κρύσταλλοι. Ένα κουταλάκι του γλυκού (5 γραμμάρια) αποδίδει 16 θερμίδες.

Τιμή 0,87 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €