• Always σετ προσφοράς σερβιέτες duo platinum super 26τεμ & σερβιετάκια dailies normal 30τεμ
  • Always σετ προσφοράς σερβιέτες duo platinum super 26τεμ & σερβιετάκια dailies normal 30τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σετ προσφοράς σερβιέτες duo platinum super 26τεμ & σερβιετάκια dailies normal 30τεμ

Αποκτήστε πλήρη προστασία και άνεση με το σετ προσφοράς Always! Τα σερβιέτες duo platinum super 26τεμ και τα σερβιετάκια dailies normal 30τεμ θα σας προσφέρουν την απόλυτη προστασία κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αισθανθείτε άνετα και προστατευμένα όλη μέρα με τα προϊόντα Always!
35978
8006540610008
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

Always σερβιέτες duo long 18τεμ

Το Always Ultra Duo Pack (18τεμ.) - (LONG) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με μοναδική τεχνολογία που προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και άνεση, τα Always Ultra είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται ασφαλής κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα το Always Ultra Duo Pack και απολαύστε την αίσθηση της πραγματικής προστασίας και άνεσης!
Τιμή 2,82 €

Sani lady sensitive extra No4 σερβιέτες ειδικών χρήσεων 16τεμ

Σερβιέτες λεπτές και διακριτικές με βαμβάκι, ειδικά σχεδιασμένες για ελαφράς μορφής ακράτεια κι άλλες ειδικές χρήσεις, όπως λοχεία και μετεγχειρητικές καταστάσεις. Συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές, άριστη εφαρμογή και υψηλή φιλικότητα προς το δέρμα.

Διαθέτουν πυρήνα extra απορροφητικότητας που προσφέρει άμεση στεγνότητα και συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Με ειδική τεχνολογία Odour Control που προσφέρει αποδεδειγμένη προστασία από δυσάρεστες οσμές, έως και 8 ώρες.

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και ευκολία στη μεταφορά.

Τα προϊόντα Sani Sensitive ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές:

- Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

- Περιέχουν πυρήνα με ίνες φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση FSC®.

- Οι σακούλες συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 4,21 €

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg

Το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σύνθεση από μπαχαρικά και μπόλικη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Απολαύστε πιάτα γεμάτα γεύση και αρωματικά, με το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg από την εταιρία Maggi.
Τιμή 12,30 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο όμορφο. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού!
Τιμή 1,95 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €