• Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml
  • Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντικαταμίκρυστη προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας με το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
36209
5011321345218
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner ultimate repair 200ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Τιμή 2,38 €

Elvive conditioner full resist 300ml

Το ELVIVE CONDITIONER 300ML FULL RESIST είναι η ιδανική επιλογή για τα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και ενίσχυση στην τρίχα, ενώ παράλληλα προστατεύει από την ταλαιπωρία της καθημερινότητας. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και λαμπερά, δημιουργώντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε το ELVIVE CONDITIONER 300ML FULL RESIST σήμερα και ανανεώστε την εμφάνιση και την υγεία των μαλλιών σας!
Τιμή 4,01 €

Herbal essences conditioner τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences Conditioner 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου θα αναζωογονήσει το χρώμα σας και θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε ένα λαμπερό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αισθανθείτε πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά!
Τιμή 3,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Λάβδας καραμέλες zero βουτύρου 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

Melissa στριφτό 500gr

Το στριφτό Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 7-8 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σαλάτες.

Τιμή 1,16 €

Simba γατοτροφή πατέ ψάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ηλικιωμένες γάτες. Είναι ιδανική για αυτό το στάδιο της ηλικίας, όπου οι γάτες έχουν χαμηλές ενεργειακές ανάγκες.

Τιμή 0,49 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women nourishing secrets lotus flower 50ml

Ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς με το Dove roll-on 50ml nourishing secrets lotus flower. Η μοναδική φόρμουλα με λωτό λουλούδι θα σας χαρίσει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας σας!
Τιμή 2,03 €