• Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 1
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 2
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 3
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 4
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 5
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 1
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 2
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 3
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 4
  • Gliss conditioner split hair miracle 200ml  - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGliss

Gliss conditioner split hair miracle 200ml

Απαλά, υγιή, λαμπερά μαλλιά αυτό επιθυμεί κάθε γυναίκα στον κόσμο.

1446
5201143748889
2,38 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol,Quaternium-87, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, VitisVinifera (Grape) Seed Oil, Hydrolyzed Keratin,Isopropyl Myristate, Distearoylethyl Hydroxyethyl monium Methosulfate, Citric Acid, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dicaprylyl Carbonate, LaurylGlucoside, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Sodium Methylparaben, Parfum(Fragrance), Linalool, Benzyl Salicylate, AmylCinnamal, Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol
Οδηγίες Χρήσης
Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά!
Χρησιμοποιήστε το συχνά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene conditioner για βαμμένα μαλλιά 200ml

Το Pantene conditioner για βαμμένα μαλλιά 200ml της Pantene είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και προστασία στα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει το χρώμα της βαφής σας και προστατεύει την τρίχα από τις καθημερινές βλάβες. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και μεταξένια, δίνοντάς τους μια υγιή εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,66 €

Syoss conditioner keratin 440ml

Οι υψηλής απόδοσης φόρμουλές μας, έχουν εμπνευστεί και δημιουργηθεί από τις Ιαπωνικές ιεροτελεστίες ομορφιάς. Φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την Ασία, συνδυάζονται με Amino Complex, ένα μείγμα από Αμινοξέα που αποτελούν τα δομικά συστατικά της τρίχας,

Τιμή 3,45 €

Dorothy mil μαλακτική κρέμα για ξηρά & βαμμένα μαλλιά με αντλία 400ml

Η DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml είναι η ιδανική λύση για τα ξηρά και βαμμένα μαλλιά σας. Με την πλούσια σύνθεσή της, προσφέρει εντατική θρέψη και ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά σας μεταξένια και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα την DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 3,21 €

Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml

Η Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φονικού. Η ειδική της σύνθεση με κερατίνη θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατέψει από τη θερμότητα. Με την Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml θα αισθάνεστε την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.
Τιμή 8,66 €

Farcom HD conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών 330ml

Conditioner για θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα ροδακίνου παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των ροδακίνων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, sour cream & onion

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr, με γεύση sour cream & onion, είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η τέλεια συνδυαστική γεύση του ξινόκρεμα και του κρεμμύδιου θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, καθώς είναι φτιαγμένα από ολικής άλεσης ρύζι, χωρίς ΓΜΟ και τεχνητές χημικές ουσίες. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,88 €

Nava nature τηγάνι από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 26cm

Το τηγάνι αλουμινίου με επίστρωση από πέτρα 26cm της Nava είναι η ιδανική επιλογή για εύκολο μαγείρεμα και υγιεινές γεύσεις. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, αυτό το τηγάνι θα σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του μαγειρέματος με τη Nava!
Τιμή 15,11 €

Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt

Το Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και την προστασία από μικρόβια σε όλους τους χώρους. Με τη δύναμη της τεχνολογίας του, το Antibakt προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την προστασία της υγείας σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο ζωής!
Τιμή 12,77 €

River καθαρή βενζίνη 400gr

Διαβρωτικό καθαριστικό σε υγρή μορφή. Είναι ιδανικό για να απομακρύνει ισχυρούς λεκέδες όπως άλατα, οξειδώσεις και άλλα.

Τιμή 1,56 €